Home

VESTI

Miller Lovefest pomeren za 2021. godinu

No Comments Festivali Lovefest Vesti

Posle više meseci nadanja i verovanja u bolje sutra, imajući u vidu trenutnu situaciju, teška srca vas obaveštavamo da će Miller Lovefest biti pomeren za period od 5. do 7. avgusta 2021. godine. 

“Pokušali smo da, po uzoru na nedavno održane evropske manifestacije, na sve načine napravimo model bezbedne i sigurne zabave za sve one koji su se nadali festivalu i strpljivo čekali svih ovih meseci zajedno sa nama. Međutim, odlukom kriznog štaba da rad dozvoli ustanovama kulture i institucijama koje se bave kulturnom delatnošću u okviru kojih nisu obuhvaćene festivalske manifestacije na otvorenom, morali smo da donesemo tešku odluku i festival pomerimo za 2021. godinu”, poručili su iz organizacije. 

Zdravlje naših posetilaca nam je oduvek bilo ispred svega i zato ćemo svi zajedno sačekati bezbednije uslove u kojima ćemo bez ograničenja ponovo moći da delimo ljubav, stvaramo nova prijateljstva i uživamo u muzici. 

Miller Lovefest je poznat i kao festival bez kompromisa kada je reč o muzičkom programu, a nedavno uvedeni karantini i ograničenja za državljane određenih stranih zemalja bi nas sprečili da taj kvalitet održimo i ove godine. Takođe, sve kraći vremenski rok za donošenje odluke sprečio nas je da nastavimo kontinuitet i ostanemo poznati kao festival za najboljim kvalitetom produkcije na ovim prostorima, na koji ste svi navikli. 

Zbog svega toga već u narednim danima krećemo da vredno radimo na stvaranju novog izdanja, koje će 2021. godine ujedno obeležiti 15 godina postojanja vašeg omiljenog letnjeg festivala u regionu. Hvala vam što ste sve ovo vreme bili uz nas i verovali nam. Kao i uvek svojom podrškom nam dajete samo teži i odgovorniji zadatak da svake godine budemo bolji nego prethodne. 

Pratićemo situaciju i u narednom periodu i ukoliko dođe do povoljnije epidemiloške slike u našoj zemlji, za sve one sa kupljenim ulaznicama za Miller Lovefest 2020 napravićemo poseban događaj sa specijalnim gostima iz sveta di-džejinga. 

Više informacija o tome šta sve možete uraditi sa svojom već kupljenom ulaznicom, kao i tome koje posebne benefite ona donosi u narednim festivalskim godina, objavićemo u sredu 26. avgusta u 12.00 sati. Sve fanove festivala tada očekuje i više informacija o cenama ulaznica za 2021. godinu. Sačuvajte vaše ulaznice, jer za sve one koji sačuvaju svoju kartu pripremamo iznenađenje, možda već i početkom 2021. godine. 

 

Tags: