Home

VESTI

Mella Dee i Demuja ovog juna u Barutani

No Comments Najave Vesti

Izvrsni techno i house producent iz Velike Britanije – Mella Dee i austrijski producent moderne elektronske muzike – Demuja nastupiće u Barutani u petak 17. juna, uz domaću podršku Dee i Ive Arifaj.

Mella Dee je poznat po svom klupskom hitu „Techno Disco Tool“ iz 2017. godine, dok njegovu veliku kreativnost pokazuju i najnovija izdanja kao što su „Love It Or Not“ i „Whistle Posse Spangled In The Corner“ kojima dominiraju euforični vokali i klupski vajb. Mella Dee je Circoloco ljubimac, a njegov Essential Mix i Boiler Room set obezbedili su mu turneje širom sveta, od klubova kao što su Smart Bar Chicago, Rente Berlin, Rex Club Paris i Pikes Ibiza, do festivala poput Annie Mac’s AMP Festival, Glastonbury, Field Day, Parklike i mnogih drugih.

Demuja je već dugi niz godina veoma ugledno ime na svetskoj klupskoj sceni moderne elektronske muzike. Njegov zvuk se kreće između house-a, disca i electra, a može se naći na izdanjima prestižnih lejblova poput Shall Not Fade, NervousRecords, Freerange & Universal Music, ali i njegovoj izdavačkoj kući MUJA, dok broji preko 20 miliona pregleda samo na YouTube-u i Spotify-u. Nastupao je na brojnim festivalima i klubovima na šest kontinenata, kao što su Dour Festival Belgium, Piknic Electronik Festival Montreal, Rex Club Paris, Le Bain New York, a samo u 2019. godini imao više od 90 nastupa. Demuja je dobio priznanje od strane mnogih vodećih svetskih organizacija poput Mixmag, DJ Mag, Rinse FM, Feel My Bicep, Red Light Radio.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme i Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mreža, po ceni od 990 dinara za regularnu i 1490 dinara za VIP.

 

Tags: