Home

VESTI

Matrixxman u bašti Dragstora ovog petka

No Comments Najave Vesti

Matriksman je alter-ego Čarlsa Meklauda Dafa. Iako je u poslednje vreme prvenstveno poznat po svom radu u tehno oblasti, njegov muzički opseg se proteže daleko izvan granica plesne muzike.

Matriksman je u početku usavršavao svoje veštine u produkciji za neke od zapaženijih gangster repera sa zapadne obale kao što su YG i Ty$. Nakon što mu je dosadila rutina, njegova potraga za onim što on naziva „nekim hladnim futurističkim sranjem“, odvela ga je na nepredviđeni put eksperimentisanja dotičući se 2-step garage-a, post-dubstepa, grime-a i drugih aspekata britanske bas muzike. 

Matrixxman Awakenings 2019

Nekoliko godina kasnije, skrasio se na granici između Čikago hausa i Detroit tehna. Glas o njegovim raznovrsnim produkcijskim veštinama proširio se unutar industrije što je kulminiralo njegovim nedavnim radom sa Depeche Mode na njihovom albumu „Spirit“. Nije često da umetnik može da pokrije takav opseg bez zastoja, ali opet, Matriksman je uvek izbegavao konformizam. Jedina stvar koju možete definitivno zaključiti o njemu je da nikada ne znate šta će uraditi sledeće.

Matrixxman u bašti Dragstora ovog petka 2. septembar
Milo Raad i Muhi kao podrška

FACEBOOK EVENT

LINEUP
Matrixxman (USA)
Milo Raad
Muhi

 

Tags: