Home

VESTI

Maceo Plex, Denis Sulta, Monolink i drugi izvođači donose deo EXIT magije

No Comments EXIT Festivali Vesti

Premijere ovogodišnjih nastupa sa mts Dance Arene, Maceo Plex, Denis Sulta, Monolink i drugi izvođači donose deo EXIT magije!

Deset dana nakon završetka festivala, počelo je emitovanje serijala ovogodišnjih nastupa sa kolosalne Exitove mts Dance Arene. Ovaj ekskluzivni serijal  svakog četvrtka od 28. jula do 25. avgusta, tačno u 20 časova ljubiteljima elektronskog zvuka donosi deo magije stvorene na jednom od globalno najpoznatijih plesnih podijuma, a emituje se na Exitovom YouTube kanalu. 

Anfisa Letyago nastup

Serijal nastupa sa mts Dance Arene prošlog četvrtka otvorila je predstavnica nove generacije italijanske techno scene i jedna od globalno najbrže rastućih DJ zvezda, Anfisa Letyago. Srca posetilaca osvojila je prve festivalske večeri, tokom svog energičnog techno seta, i nije krila oduševljenje zbog svog prvog nastupa na jednoj od najvećih Exitovih bina.

Već u četvrtak, 28. jula biće emitovan nastup legendarnog Denisa Sulte, kojeg su tokom fantastičnog seta na mts Dance Areni preplavile emocije, jer je baš to iskustvo bilo nešto o čemu je dugo maštao. Sulta je druge festivalske večeri napravio sjajnu žurku i oduševio publiku, pokazavši svoje široko muzičko znanje, zavidne DJ veštine i svestrani pristup plesnoj muzici. 

Snimak nastupa jednog od najvećih elektronskih umetnika današnjice i zvezde mts Dance Arene – Maceo Plexa stiže u četvrtak, 4. avgusta. Miljenik Exitove i svetske publike, drugog dana festivala, dočekao je još jedno magično jutro sa svojim fanovima, a neverovatna simbioza energije i povezanosti sa publikom obeležile su njegov set. Ovaj producentski genije više puta je ponovio da EXIT smatra „jednim od najboljih festivala na svetu“ i da su mu nastupi na mts Dance Areni „jedan od najboljih osećaja u životu“.

Denis Sulta nastup koji se emituje sutra će biti ovde:

Četvrtak, 11. avgust rezervisan je za emitovanje neverovatnog nastupa svestranog multi-instrumentaliste i live performera Monolinka. Ljubitelji organskog elektronskog zvuka biće u prilici da uživaju u atmosferi koju je poslednje večeri festivala napravio ovaj nesvakidašnji kantautor koji spaja energiju mračnih berlinskih klubova sa emotivnim vokalom i zvukom gitare. 

Naredni četvrtak, 18. avgust, donosi premijerni nastup brazilskog producenta Mochakka, koji je novo i već jako uspešno ime tech house scene. Njegov energični i svestrani DJ set treće festivalske večeri bio je prožet brojnim pop hitovima, koji su rasplesali  i oduševili publiku mts Dance Arene.

Serijal nastupa sa mts Dance Arene zatvoriće u četvrtak, 25. avgusta Kanađanka Blond:ish, koja je na EXIT donela svoj autentični house zvuk. Poznata je po tome što uvek govori da „dobra žurka može promeniti svet“, a njen prvi nastup na Exitu tokom kog se čak i popela na DJ pult promenio je njen svet i bio upravo ono o čemu je sanjala od kada je uplovila u DJ vode. Blond:ish je treće festivalske večeri tokom svog energičnog seta bez prestanka plesala sa brojnom publikom mts Dance Arene, pružajući im jedinstveno muzičko iskustvo.

 

Tags: , , ,