Home

VESTI

MAC: Preko 300.000 glasova iz svih krajeva sveta u prvom danu glasanja

No Comments Vesti

Besplatno online glasanje u kome se publika iz regiona opredeljuje za svoje omiljene muzičke zvezde tek je počelo 29. decembra, a više od 300.000 glasova već je stiglo iz svih krajeva sveta, putem sajta Music Awards Ceremony (MAC).

Pored publike iz regiona, glasali su i ljubitelji muzike iz skoro svih evropskih država, kao i iz Amerike, Kanade, Australije i zemalja Azije.

Više od 250 nominacija razvrstano je u 13 kategorija, a za prestižna MAC muzička priznanja bore se numere svih muzičkih pravaca – od popa do roka, preko hip-hopa i etno muzike, u izvođenju muzičara iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Prva regionalna dodela muzičkih priznanja održaće se 29. januara u Štark Areni, u organizacij i produkciji Skymusic-a. Više od 60 poznatih ličnosti učestvovaće u programu koji će trajati oko 4 sata, preko 200 VIP ličnosti prošetaće crvenim tepihom, i biće dodeljeno više od 30 priznanja. Događaj će uživo prenositi najgledanije televizije sa nacionalnom frekvencijom iz celog regiona, a publika u Srbiji i Crnoj Gori moći će da prati spektakl uživo na programu TV Prve.

Osim dodele muzičkih priznanja, na svečanoj ceremoniji publika će imati priliku da vidi revijalne nastupe najvećih regionalnih muzičkih imena poput Bajage, Petra Graše, Željka Joksimovića, Tonija Centinskog, Van Goga i mnogih drugih, čiji su nastupi specijalno osmišljeni samo za ovu priliku.

MAC će produkciono i televizijski biti najzahtevniji događaj ikada viđen u ovom delu Evrope, organizovan po najvišim svetskim produkcijskim sandardima.

Do tada, uživajte u muzici, i povećajte šanse svojim omiljenim izvođačima da uđu u istoriju kao prvi dobitnici MAC priznanja, tako što ćete glasati na sajtu MAC

 

 

Tags: , ,