Home

VESTI

Late Night Social Club / Mart 2018.

No Comments Najave Vesti

U martu Social Club nastavlja sa kvalitetnim zvukom na koji ste već navikli. Prvog petka u mesecu pored Marka Nastića, gostuje mladi, perspektivni producent Runy koji stoji iza sada već dobro poznatog projekta CMOK.

Ovo će ujedno biti i showcase gde će nam promovisati prvo vinyl izdanje na kome su se našli i Nastić i Runy. U drugoj nedelji pored rezidenta Nemanje Vanovića po drugi put dolazi Milan Živanov, jedan od članova Public ∏ ekipe iz Novog Sada.

Brosh showcase i Petar Cvetković 16. marta dovode Mustru, novog “igrača” na sceni iz Hrvatske na koga definitivno treba da obratite pažnju i koji je već uspeo da postane prepoznatljiv kao jedan od nekolicine koji donosi novi zvuk.

Vidinovski, gost iz Skoplja, koji je na sceni već 15 godina i koji ima preko 30 izdanja na razlicitim dobro poznatim label-ovima dolazi 23. marta i deliće pult sa rezidentom Vladimirom Dragašem.

 I za kraj marta, Layzie koji je posle premijere u Social Club-u vrlo brzo dobio priliku da se ponovo nađe iza gramofona, zajedno sa Spirkom, jednim od pionira niške elektronske scene.

Dođite da se zagrejemo u klubu Gadost, svakog petka od 02h!

Tags: , , , ,