Home

VESTI

Hot Since 82 oduševio beogradsku publiku!

No Comments Izveštaji Vesti

Kako se do sada pokazalo, Hot Since 82 je jedan od onih producenata koji UVEK napravi vrhunsku atmosferu. On je sinoć nastupio u prepunom Hangaru i na zadovoljstvo svih prisutnih opravdao očekivanja.

Kao što ste mogli da primetite prema Instagram Storijima i postovima koji su sinoć zatrpali društvene mreže, publika je već oko ponoći napunila Hangar i željno očekivala svog idola. Još jedan od pokazatelja koliko je beogradska scena živa, ali i dalje gladna kvalitetnih producenata.

Veče je počelo nesvakidašnje dobro. Od brzog ulaska u Hangar i preuzimanja akreditacija, veoma brzo smo se našli ispred bine J

Prijatno smo se iznenadili nastupom domaće podrške, a mišljenja prisutnih je da je ovde njihovo iskustvo presudilo.

A pored toga, stigli smo baš na vreme 🙂 Taman se domaća podrška Wise D & Kobe i IDQ ekipa pripremala da svojim setovima na pravi način zagreju publiku i naprave uvod za nastup zvezde večeri. Prijatno smo se iznenadili njihovim nastupom, a mišljenja prisutnih je da je ovde njihovo iskustvo presudilo. Tačno su osetili vajb publike i tu pozitivnu energiju koja je došla u Hangar i prema njoj vrteli.

Par minuta pre 2 časa ujutru, na oduševljenje svih prisutnih, na scenu stupa Daley Padley svima poznatiji kao HOT SINCE 82. Čovek koja ne treba puno predstavljati već prepustiti njegovu muziku da to uradi za njega.

Otvaranje će se dugo pamtiti, a reakcija publike još duže.

Stekli smo utisak da čovek jednostavno ne ume da razočara. Bilo da smo ga slušali u klubu The Tube, na splavu Lasta, na EXIT festival-u ili u Hangaru, HS82 uvek oduševi. Iako, moramo priznati da nam se izbor traka više svideo na EXIT festivalu, ali nas je sinoć celokupna atmosfera i besprekorna organizacija kompletno oduševila.

A koja numera bi bila bolja za kraj ovakog nastupa nego hit „Buggin“, a to beogradska publika nije propustila da nagradi.

Tada je već bilo 4 časa ujutru i na scenu izlazi Andrew Meller kao „cherry on top“ koji nije imao lak zadatak za „zadrži“ pažnju već umornih klabera. Momak koga beogradska publika obožava je uspeo da opravda očekivanja, ali i žurku preseli u klub DOT na #afterparty na kome je pored njega nastupao Roxa.

Besprekorna organizacija vrhunskog eventa i sve pohvale BLENDER ekipi.

Radujemo se novim žurkama u vašoj organizaciji, a neka svaki sledeći bude ovakav 😉

Hot Since 82

 

Tags: , , ,