Home

VESTI

Green Love pod otvorenim nebom dovodi svetsku dark techno zvezdu Rebeku

No Comments Najave Vesti

Drugi po redu Green Love festival na otvorenom, Green Air biće održan 1. septembra na Novosadskom sajmu uz neprevaziđene DJ dame!

Posle velikih svetskih festivala, kraljica dark techna, DJ Rebekah stiže u Novi Sad a miks pult deliće sa sjajnim ženskim DJevima kao što su Lea Dobričić, Teodora Van Context, Sesha i Tamara b2b Andjela.

Prvog dana u septembru Novosadski sajam biće stecište pravih rejvera koji će do ranih jutarnjih časova uživati u kvalitetnom techno zvuku, vizuelnim efektima i laser show-u koji ostavlja bez daha! Rejv pod otvorenim nebom predvodiće DJ Rebekah koja je mesecima unazad oduševljavala ljubitelje techna širom sveta. Direktno sa  bina engleskih, američkih, holandskih i nemačkih festivala Rebekah se vraća u Novi Sad da potvrdi zašto je domaća publika toliko voli.

Tokom 20 godina na sceni, Rebekah je postala jedan od vodećih DJeva tecno muzike. Birmingemska lepotica, na čiju su muziku uticale brojne legende kao što su Dave Clarke, Derrick Carter, Richie Hawtin i Billy Nasty, ubrzo je postala jedan od najtraženijih techno izvođača, veoma cenjenih od strane svojih kolega.

Green Air predstaviće i DJ velikane domaće scene kao što su Lea Dobričić, Teodora Van Context, Sesha i Tamara b2b Andjela koje ćedoprineti nezaboravnoj atmosferi velike Green Love žurke na otvorenom!

Obezbedite ulaznice po promo ceni do 20. avgusta!

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 990 dinara i mogu se nabaviti putem Gigs Tix prodajne mreže ili putem linka

 

Tags: , , , , , , ,