Home

VESTI

Green Love: Nastia, Regal, Reiner Zonneveld u petak i subotu na Novosadskom sajmu

No Comments Festival Festivali Green Love festival Najave Vesti

Još samo tri dana deli nas do početka spektakularnog Green Air festivala koji će se održati pod vedrim nebom, na Novosadskom sajmu. U petak, 30. avgusta najstrastveniji rejveri đuskaće uz jednog najpoznatijih di džejeva u Evropi, Regala, kome će se pridužiti i kralj lajv nastupa Reiner Zonneveld. Isto veče, priliku da uživaju, Novosađani će imati i uz Iliju Đokovića, mladog di džeja koji osvaja srca ljubitelja elektronske muzike širom naše zemlje. Podijum, će prštati od energije, zagarantovano.

Vrhunski rejv nastavlja se i u subotu, 31. avgusta, kada će dance floor zavrteti moćna dama Nastia, čiji setovi oduševljavaju svet. Takođe, za miksetom će se naći Andrew Meller, kao i Ranchatek koji su od svojih početaka važili za kraljeve dobrog provoda. 

Budući  da Green Love festival od 2010. godine okuplja najprestižnije domaće i svetske di džejeve, najbolju publiku i istinske ljubitelje dobrog rejva u posebno magičnoj atmosferi, u cilju bezbednog provoda, osobama mlađim od 18 godina ulaz neće biti dozvoljen.

Prvi put, organizatori Green Love festivala – a pokreću kampanju #SAMOODGOVORNO rejvujem kako bi očuvali integritet festivala, te stavili na prvo mesto vrhunsku žurku. 

Ako požurite, ulaznice možete pronaći na GIGSTIX prodajnim mestima. Cena ulaznice za pojedinačne dane iznosi 1290, dok dvodnevna karta košta 1790 dinara. 

Ne zaboravite, vi odlučujute kakav provod želite zato #SAMOODGOVORNO rejvujte!!

Čekamo vas!

 

Tags: , , , ,