Home

VESTI

Drugstore objavio lineup za Boiler Room žurku

No Comments Najave Vesti

Boiler Room se vraća u Drugstore 1. novembra, a sada znamo i ceo lajnap za parti. Hedlajneri su nemački producent i DJ, Ancient Methods, kome će ovo biti drugi nastup u Drugstore , i Grkinja iz Intergalactic FM ekipe, Pasiphae. Od domaćih didžejeva predstaviće se Marko Milosavljević, Stevie Whisper, SAUD, Kompleks i AASKA koja će biti zadužena za intro set.

Karte su u prodaji na sajtovima Resident Advisor i tickets.rs.

Trenutna cena u pretprodaji je 1.000 RSD, očekuje se poskupljenje na 1.200 RSD uskoro, dok će karte na vratima koštati 1.400 RSD.

Ancient Methods dolazi iz Nemačke i poznat je po nepredvidivim setovima oštrog tehna sa puno iznenađenja. Prvi put smo ga u Dragstoru slušali za doček 2015. godine.

 

Pasiphae je poznata kao proteže jednog od najboljih didžejeva na svetu, Intergalactic Gary-ja sa kojim je izdala EP Made of Glass. Kao i obično kod predstavnika haške scene, očekujemo energičan i eklektičan set.

 

Marko Milosavljević je poznat domaćoj publici više od petnaest godina, još iz dana čuvenih Belgrade Coffee Shop Sessions kompilacija. Stevie Whisper je osnivač lejbla YES i već je nastupao za kamere Boiler Room-a u setu koji ga je probio na međunarodnu scenu.

 

SAUD stoji iza SUTRA radio emisije i parti serijala posvećenom savremenim stremljenjima u elektronskoj muzici.

Lule Kompleks je ponat po svojim rok i disko Yugo editima koje je nedavno izdao u trilogiji kompilacija.

Za uvod u žurku biće zadužena mlada producentkinja i didžej, AASKA.

 

Pogledajte kako je prošli put bilo u Dragstoru na Boiler Room žurci.

 

Tags: , , , , , ,