Home

VESTI

DJ Snake, Jason Derulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit na bini IntenCity-a

No Comments Festivali IntenCity Vesti

DJ Snake, Jason Derulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit i mnogi drugi na bini najvećeg muzičkog festivala koji obeležava kraj leta – IntenCity!

DJ Snake, Jason Derulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit i Paul van Dyk su glavne zvezde najvećeg muzičkog festivala u južnoj Rumuniji. Sportski kompleks u Krajovi – Stadion Jon Oblemenko ugostiće od 26. do 28. avgusta IntenCity festival, događaj koji okuplja muziku prošlosti, sadašnjosti i budućnosti na jednom mestu u Krajovi, slaveći ljude koji znaju kako da podese pravi ritam leta. Publika će imati priliku da prisustvuje koncertima čuvenih međunarodnih umetnika i zajedno sa porodicom i prijateljima uživa u latino, elektro i disko hitovima. IntenCity je muzički festival na kom bi svi muzičari mogli da budu glavni izvođači i cilj mu je da postane jedan od najvažnijih događaja u zemlji. 

Prve večeri festivala će portorikanski muzičar LUIS FONSI, autor čuvenog hita Despacito, koji je dostigao skoro 8 milijardi pregleda na Jutjubu, imati 70-minutni koncert na IntenCity bini. Publika u Krajovi će 26. avgusta imati priliku i da prisustvuje koncertima nekih od omiljenih muzičara iz 80-tih i 90-tih, kao što su Thomas Anders and the Modern Talking Band, East 17, Ricchi e Poveri, Boney M. XP, Sandra, Ice MC, La Bouche, No Mercy, DJ Conte, Nana, C-Block, LayZee aka Mr. President.

Holandski DJ i producent AFROJACK, dobitnik nagrade Gremi i poznat po saradnji sa Beyonce ili Davidom Guettom, stvara elektronsku atmosferu na festivalu IntenCity 27. avgusta, uz elektro-bend CLEAN BANDIT, čiji hitovi Symphony i Rockabye su zabeležili preko milijardu pregleda na Jutjubu. Istog dana će posetioci festivala moći da plešu u rege ritmu na koncertu portorikanskog dua Zion Y Lennox. Paul van Dyk, dobitnik nagrade Gremi, nemački DJ i muzičar, dodatno će začiniti festivalsku atmosferu u subotu. 

U nedelju, 28. avgusta, DJ SNAKE, nominovan za dve nagrade Gremi, i JASON DERULO, dobitnik dva platinasta diska, zatvoriće najveći muzički festival na kraju leta u Rumuniji na nezaboravan način. Istog dana će se sa festivalske bini čuti hitovi Sin Pijama i Criminal na koncertu jedne od najpoznatijih pevačica latino muzike iz Dominikanske Republike, Natti Natasha. Turski DJ Mahmut Orhan i australijski pevač zaokružuju spisak izvođača poslednjeg festivalskog dana. 

Kampanja rane kupovine karata je završena 18. jula. Propusnice i dnevne karte za IntenCity se mogu kupiti preko mreže Bilete.ro, kao i onlajn, na www.bilete.ro. Informacije o svim vrstama propusnica i karata se mogu naći na adresi www.bilete.ro.

IntenCity organizuje Rumunska opera u Krajovi, uz podršku Gradske skupštine i Gradskog veća Krajove. 

Fejsbuk: www.facebook.com/CraiovaIntenCity
Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

 

 

Tags: , , , ,