Home

VESTI

Deset godina Dragstora sa Darijom Kolosovom i Tijanom T

No Comments Najave Vesti

Tim kluba Drugstore u petak slavi deset godina postojanja i pravi dobrodošlicu Ukrajinki Dariji Kolosovoj koja je nakon zapaženog Boiler Room nastupa u klubu dobila status rezident didžeja. Njoj će se u slavlju pridružiti i Tijana T, Katalina, Ali Güney, Marko Rikaloski i Ivana Dragšić.

Klub Drugstore je centar beogradskog andergraunda već deset godina. Na prve žurke kluba smo išli u prostorije starog Beka na donjem Kalemegdanu. I tada je klub imao više soba i organizovao žurke koje se još uvek pamte, ali je nakon godinu i po dana morao da iseli program da bi se na tom prostoru sagradio sadašnji K-District. Potez koji je teško pao timu se ispostavio kao najbolji mogući scenario jer je klub tako došao do sadašnjeg prostora u nekadašnjoj najvećoj klanici na Balkanu, BIM Slavija, i pod upečatljivim betonskim krovom izgradio sadašnji imidž.

Za reputaciju koju Drugstore uživa u svetu, pored tima kluba zaslužni su posetioci, rezident didžejevi,  domaći promoteri i gosti koji su svoje lajv nastupe i didžej setove podelili sa domaćom publikom. Žurke u klubu prave kolektivi Disco Not Disco, SUTRA, Yes, Music Reactions, Mystic Stylez, Putnik, Beyond House, Concrete DJz, Gudlajf, mnogi drugi i, najvažnije, sve više novih promotera koji vrata kluba otvaraju za nove generacije. U Dragstoru smo, na vrhuncu slave, slušali nezaboravne nastupe imena kao što su Helena Hauff, Surgeon, Rabih Beaini, Traxx, Hard Ton, Neil Landstrumm, DVS1, Carlos Souffront, Senyawa i mnogi drugi.

Na proslavi će pored Darije Kolosove muziku puštati i najuspešniji rezident kluba i žena koja je prva imala set u velikoj sobi kluba nakon preseljenja, Tijana T. Veliku sobu će otvoriti set breakthrough didžeja 2021. godine i pobednice Let’s Mix It takmičenja, Kataline. U crnoj sobi kluba goste iz makedonskog Amok radija, Marka Rikaloskog i Ivanu Dragšić, ugostiće rezident Ali Güney.

Deset godina Dragstora sa Darijom Kolosovom i Tijanom T
Petak 11. februar, 23h

LINEUP

MAIN ROOM
Daria Kolosova (UA)
Tijana T
Katalina

BLACK ROOM
Ali Güney
Marko Rikaloski (MK)
Ivana Dragšić (MK)

FACEBOOK EVENT

Karte po pretporadjnoj ceni od 900 RSD možete da kupite na blagajnama i sajtu tickets.rs.

Dobrodošli!

 

Tags: