Home

VESTI

Deadmau5 predstavlja mau5trap na Mixcloud-u

No Comments PR saopštenja Vesti

Vodeća audio streaming platforma, Mixcloud je počeo saradnju sa svetski poznatim pruducentom  elektronske muzike deadmau5 za njegovu novu radio emisiju. Deadmau5 predstavlja mau5trap Radio šou koji će biti dostupan za slušanje na zahtev (On Demand) svakog ponedeljka, samo na Mixcloud-u.

Deadmau5 predstavlja mau5trap će se premijerno prikazivati na radio stanicama širom sveta (listing je dostupan ovde) svakog petka uveče, a biće dostupno na zahtev preko Mixcloud-a sledećeg ponedeljka.

U sklopu svake emisije hosted by deadmau5, program će predstaviti nove setove mau5trap-a kroz mešavine sa muzikom ostalih umetnika kao što su REZZ, ATTLAS, No Mana, BlackGummy, Rinzen i drugi. Prvi mix, koji je već dostupan, sadrži posebnu 20-minutni mix koji potpisuje Getter, a sa ciljem da proslavi izdanje svog novog albuma “Visceral.” Da bi slušali ovaj mix, posetitie  Mixcloud.com/deadmau5.

Deadmau5 je najnovije ime na dugoj listi producenata koji su se pridružili porodici Mixcloud, sa zvezdama elektronske muzike kao što su Afrojack, David Guetta, John Digweed, Nicole Moudaber, Oliver Heldens i Tiesto.

Prepoznat kao lider u industriji zahvaljujući jednostavnom interfejsu i Content ID vlasničkom sistemu koji može automatski da identifikuje autorske numere i samim tim obezbedi odgovarajuću isplatu producenta – Mixcloud će biti jedno jedino mesto za prikazivanje Deadmau5-ovog radio šoua.

Mixcloud
Kompanija je osnovana 2008. Godine, a pokrenuta 2009. godine. Digitalna audio streaming platforma nudi raznovrsnu zbirku serijalizovanih, dugih i ekskluzivnih audio sadržaja – preko 15 miliona radio emisija, DJ setova i podkastova. Za više informacija o Mixcloud-u, posetite www.Mixcloud.com.

Deadmau5
Joel Zimmerman, poznatiji kao deadmau5 jedan je od najcenjenijih svetskih producenata elektronske muzike. Uživajući u međunarodnom uspehu sa platinumski sertifikovanim singlom “Ghosts ‘n’ Stuff”. 2017. godine Deadmau5 je proslavio desetogodišnjicu svoje muzičke izdavačke kuće mau5trap. Trenutno deadmau5 je uključen u svet igara koji podržavaju njegov Twitch kanal i najnoviju muzičku ponudu ”mau5ville: level 1”. Potražite više na: www.deadmau5.com

Mau5trap label
Deceniju od njegovog osnivanja, mau5trap predstavlja nezavisnu etiketu koju je osnovao producent elektronske muzike deadmau5. Čitaoci Mixmag-a su izglasali mau5trap label među “Top 50 izdavača  decenije”. Kombinacija mračnih, snažnih i složenih techno, ali i elektro zvukova. Više informacija na:  www.Mau5trap.com

 

 

 

Tags: , , , , , , , ,