Home

VESTI

Boiler Room u Dragstoru ovog petka

No Comments Vesti

U okviru svoje jednomesečne turneje u kojoj slavi rejvove u jedinstvenim industrijskim prostorima, Boiler Room će posetiti i Dragstor u kom će ovog petka publici širom sveta predstaviti rezidente ovog beogradskog kluba i dvojicu gostiju iz inostranstva, Gabora Lazara iz Mađarske i Samuela Kerridge-a iz Velike Britanije.

Boiler Room u Dragstoru ovog petka – Specijalni gosti Samuel Kerridge i Gábor Lázár!

Petak 29. Mart

LINEUP
Gábor Lázár Live
Samuel Kerridge
33.10.3402
Šehy Rashma aka Svetlana Maraš Live
Filip Xavi
Kӣr Live
Matej Rusmir

FACEBOOK EVENT

Karte za ovaj događaj mogu da se kupe na blagajnama TICKETS.RS, kao i onlajn na sajtovima TICKETS.RS i Resident Advisor.

Na žurci koja će trajati dugo nakon što se kamere ugase ćemo od domaćih performera slušati Nenada Markovića koji nastupa pod pseudonimom 33.10.3402 i čiji setovi su zaštitni znak Dragstora, potom Filipa Xavi-ja sa kojim smo ispratili najbolje tehno žurke, i Kӣr-a i Svetlanu Maraš (Šehy Rashma) koji će nastupati uživo. Za veče će nas zagrejati Matej Rusmir.

Samuel Karridge je nastupao u Dragstoru pre dve godine i radujemo se povratku njegovog nemilosrdnog seta. Mađarski kompozitor Gábor Lázár će prvi put nastupati u Dragstoru i za kamere Boiler Room-a i predstaviti svoj jedinstveni zvučni arsenal u jednočasovnom lajvu.

Preporučujemo da na ovaj događaj dođete što ranije jer se očekuje velika gužva na ulazu.

Pratite Dragstor FacebookInstagram i Twitter.

www.drugstorebeograd.com

 

Tags: , , , , , , ,