Home

VESTI

Blender House parties #5 Live Stream: Flooder i Joma Maja

No Comments Najave Vesti

Peti vikend BLENDER HOUSE PARTIES onlajn strimova počinje ovog petka, 24. aprila u 20 časova, kada će u dvosatnom DJ setu muziku birati Flooder, naš rezident iz Makedonije, kojeg smatramo delom ekipe i jake regionalne podrške koja svake godine nastupa na Central Dance Event-u.

Svoj život Flooder je posvetio DJ-ingu i kupovini ploča, a njegovi počeci vezuju se za kasne 90-e i techno zvuk. Uvek u potrazi za nečim novim i uzbudljivim, svojim izborom vinila, jedinstvenim stilom koji se proteže od disco funk-a, pa sve do najnovijih hitova moderne elektronske scene, u stanju je da zapali svaki dancefloor.

Blender House Parties #5 – DJ Flooder i Joma Maja uz DE & MO after party

Svakog vikenda, u večernjim terminima, putem Facebook kanala Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija

Subota 25. april, od 20 časova je termin rezervisan za DJ damu Jomu Maju, koja je nekada vladala klupskom scenom Banjaluke, dok poslednjih godina živi i radi u Beogradu. Joma Maja u vodama elektronske muzike „plovi“ još od tinejdžerskih dana, posećujući različite festivale i klubove po Evropi. Za DJ pult stala je pre deset godina, a postigla je veliki uspeh nastupima po klubovima i na festivalima u regionu (EXIT, Momento Demento Festival, Fresh Wave Festival, Lunar). Joma Maja je bila finalista Burn Residency takmičenja 2014. godine u Bosni, iste godine započela je i sopstvenu produkciju, a najveći muzički uticaj na nju ostavili su Laurent Garnier i njen suprug Marko Vuković. Njena muzika je mračna, seksi i energična, a njen jedinstveni nastup nikoga ne ostavlja ravodušnim.

Blender House Parties #5 www.facebook.com/events/519570555375219/ 

Obe večeri u periodu od 22 časa pa do ponoći, za onlajn after party i đuskanje na gajbi, pobrinuće se ekipa DE & MO, kroz svoj DE&Molition live stream tokom kojeg će nas zabavljati uz note melodičnog techno-a i odvesti na još jedno virtualno muzičko putovanje u Berlin. Ovaj dvojac postao je prepoznatljiv po hybrid DJ setovima tokom kojih klasičan DJ-ing spajaju sa live act-om i postojeće trake oplemenjuju dodatnim semplovima i efektima. 

Pratite naše kanale na društvenim mrežama i saznajte o novim aktivnostima i narednim epizodama BLENDER HOUSE PARTIES!

Budite odgovorni i ostanite kod kuće.

#ostanikodkuće #stayhome #savethesumme

Krajem marta meseca, ekipa Blender je pokrenula serijal onlajn žurki, odnosno facebook live stream-ova, pod nazivom BLENDER HOUSE PARTIES, putem svojih digitalnih kanala komunikacije, zbog nemogućnosti realizovanja redovnih klupskih programa u narednom periodu, koje su posledica širenja virusne zaraze COVID-19 i vanrednih mera koje se sprovode na teritoriji naše zemlje.

Svi programi i sadržaji prilagođeni su trenutnom stanju i dostupni na društvenim mrežama: BlenderBarutanaHangarCentral Dance EventDOT i Freedom Music Srbija.

Striming će biti dostupan putem sledećih platformi:

www.facebook.com/blenderletsmixit/ 

www.facebook.com/barutanabeograd/ 

www.facebook.com/hangarbeograd/ 

www.facebook.com/CentralDanceEvent/ 

www.facebook.com/dot.belgrade/ 

www.facebook.com/freedommusicsrbija/ 

www.facebook.com/dj.flooder/ 

www.facebook.com/djjoma.maja/ 

 

Tags: