Home

VESTI

Avalon Emerson na otvaranju 7. sezone kluba Dragstor

No Comments Najave Vesti

Klub Dragstor u subotu 29. septembra otvara novu, sedmu sezonu i vrata velike i crne sobe.

U prethodnoj godini smo pored izvrsnog muzičkog programa imali priliku da prisustvujemo i premijeri Dragstor teatra i predstave “Granična lepota” koju je režirao Stevan Bodroža po tekstu Gorana Milenkovića.

Slušali smo ekipe klubova Tresor iz Berlina, Institut Fuer Zkunft iz Lajpciga, Macao iz Milana i Bassiani iz Tbilisija u okviru serije programskih razmena sa klubovima iz Evrope.

Neke od zvezda koje su u prethodnoj sezoni posetile Dragstor zahvaljujući timu kluba ali i sve snažnijim lokalnim promoterima su: Volvox, Moritz von Oswald, Anthony Linell, Claro Intelecto, Dr. Rubinstein, Carlos Souffront, Errorsmith, Roman Flügel, Nikita Zabelin, Cut Hands, Daphni i drugi.

Gošća prve žurke u sedmoj sezoni biće mlada Avalon Emerson iz San Franciska koja je slavu stekla EP-jem na lejblu Whities i prošle godine bila nominovana za najboljeg didžeja u proboju. Njoj će se u velikoj sobi pridružiti Regen iz Berlina, Zhe Pechorin i analogni tehno duo Stepn‡ak. Ove godine crnu sobu će otvoriti troje mladih didžejeva iz novog talasa Insolence, a to su Matej Rusmir, Andria i AASKA.

Subota 29. septembar

FACEBOOK EVENT

LINEUP

Main Hall:
Avalon Emerson (Whities, Spring Theory / US)
Regen (Ilian Tape, DE)
Stepn‡ak
Zhe Pechorin

Black Room – Insolence
Andria
Matej Rusmir
AASKA

Karte za ovaj događaj možete da kupite na svim prodajnim mestima Eventima, kao i onlajn.

Korisni linkovi i društvene mreže:

Facebook, Instagram i Twitter

www.drugstorebeograd.com

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,