Home

VESTI

ARTBAT digao region na noge – Trećina ulaznica za Exitovu No Sleep žurku u Beogradu otišla za par sati!

No Comments No Sleep festival Vesti

Ove jeseni Beograd će biti klupska prestonica regiona sa DJ zvezdama hedlajnerima kakve imaju gradovi poput Amsterdama, Barselone ili Berlina.  Ako je suditi prema prvih par sati prodaje ulaznica tokom kojih je popunjena prva trećina kapaciteta za nastup vodećeg svetskog DJ tandema ARTBAT, 11. novembra u Luki Beograd tražiće se karta više. 

Nakon prvog kontingenta, ulaznice se dalje prodaju po sledećoj ceni, koja je i dalje dosta povoljnija od finalne, a prvi fanovi dolaze iz čak 14 zemalja. Očekivano, tu su fanovi iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, BiH, Crne Gore, ali i fanovi iz Rumunije, Bugarske, Mađarske, Italije i Francuske!

To i ne čudi toliko jer su Artur i Batish uspeli da sa svojom prepoznatljivom muzikom stignu i do šire publike putem radijskih top lista, istovremeno ostajući verni svojim korenima u psy-trance, techno i progressive house žanrovima. Njihov uspon na vrh svetske scene išao je prilično strelovito uz naizgled jednostavnu formulu – svakih mesec dana novi hit! Tokom turneje često premijerno izbace nove, još neobjavljene dragulje i sasvim izvesno će i klipovi iz Beograda da obiđu planetu dok fanovi širom sveta traže „ID“ pesme.

Ubrzo će biti objavljeno još uzbudljivih izvođača za veliku beogradsku No Sleep žurku, a trenutno su u prodaji ulaznice po novim cenama. Regularne ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 1.790 dinara, dok VIP koštaju 2.990 dinara, samo na No Sleep sajtu, Gigs Tix prodajnim mestima i online

Fotografije: EXIT Promo

 

Tags: