Home

VESTI

TELEFONIRANJE I SKIJANJE ZA Џ

No Comments Uncategorized

TELEFONIRANJE I SKIJANJE ZA Џ

Besplatni telefonski razgovori i nagradna igra .
Predstavljamo Vam www.dzgovornica.rs video blog i veliku nagradnu igru „Skijaj za Dž u EU“.

Džgovornica zabavan video blog sa nagradnom igrom koji zajednički pokreće firma Detel sa našim poznatim glumcem Marko Stojanovićem povodom 20 godina njegove profestionalne karijere.

Celokupna ideja video bloga se zasniva na igri nastavi rečenicu, gde vas sam sajt nagrađuje za svaki trud i to u vidu kredita za VoIP telefoniranje bilo gde u svetu, najnovijim telefonskim aparatima za VoIP telefoniranje, slušalicama,…

Glavna nagrada je semodnevni boravak za 16 osoba u Bohinju. Četiri puta po četiri osobe će uživati u savršenoj zimskoj avanturi i skijanju na Alpima. Glavni pokrovitelj nagradne igre je prvi ECO hotel u Sloveniji, luksuzni Bohinj Park Hotel – ECO Resort & SPA sa 5 zvezdica.

 

Jednostavnim uploadom vašeg klipa, bićete nagrađeni sa 500dinara kredita da pričate sa prijateljima koristeći DetelFone program, a ukoliko odmah pozovete još 3 vaša prijatelja da nam se pridruže, upadate u bubanj za nagradnu igru! Ako glasate za NAJ rečenicu dobijate dodatnih 200dinara kredita.

 

 

ŠTA JE DETELFONE?

DetelFone je basplatan kompjuterski program na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu za telefoniranje preko interneta.

Preuzima se sa adrese www.detelfone.rs i jednostavno instalira na vaš kompjuter. Potrebne su vam samo slušalice, mikrofon i internet konekcija i možete da razgovarate do mile volje.

Ako razgovarate s prijateljem koji takođe koristi DetelFone razgovori su potpuno BESPLATNI i možete da razgovarate neprekidno danima. Ako pozivate prijatelja na njegov ili njen fiksni ili mobilni telefon bilo gde u svetu, cena razgovora je i do 90% niža od uobičajenih.

Kredit ili račun možete dopuniti na svim trafikama i uplatnim mestima koje imaju znak QVoucher usluge, a samim tim ne zavisite od platnih kartica i banke.

 

GLAVNI POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
ECO & Welness Hotel Bohinj Park

 

 

O nama U samom srcu Julijskih Alpa i bohinjske doline pronaći ćete vrhunski alpski eko resort sa vodenim parkom, koji omogućava izvanredna iskustva (sauna park, bazeni, tobogani, whirlpool). Predvorje hotela ima neodoljiv otvoreni kamin, postore za druženje, bowling centar, bioskop i fantastičnu gastronomsku ponudu. Hotel takođe nudi odlične logističke usluge i 8 sala za konferencije različitih veličina, koje prihvataju do 200 gostiju. Odlična je polazna tačka za mnoštvo letnjih i zimskih sportova: okolina je pogodna za mountain-bike ture, penjanje, planinarenje, rafting, iskustvo adrenalinskog parka, skijanje, i još mnogo toga. Harmonično uklopljen u okolinu, hotel izgrađen je uz veliku brigu za okolinu i kao takav, s obzirom na uštedu energije, među najnaprednijim hotelima u centralnoj Evropi.

Smeštaj Hotelski sadržaj su 102 sobe: predsednički apartman, luksuzni apartmani, suite (poslovna, porodična, panoramska, apartman za mladence), porodične sobe, sobe sa balkonom ili bez balkona. Sve sobe imaju nadstandardnu opremu od tikovine ili američkog oraha i pružaju prekrasne poglede na Julijske Alpe. Hotelskim su gostima na raspolaganju i zaštićena parkirališna mesta u podzemnoj garaži.

 

 

Vodeni park i wellness centar Park Hotel podzemnim je hodnikom direktno povezan s vodenim parkom koji gostima pruža jedinstven vodeni doživljaj! Hotelskim gostima omogućujemo besplatno:
·         kupanje (bazeni, whirlpooli, tobogani, stena za penjanje)
·         sauna park (bio, IR, turške i finske saune)
·         fitness centar pogledom na bazene

Ekskluzivni hotelski wellness, koji se nalazi na najvišem spratu, namenjen je hotelskim gostima koji žele više privatnosti, užitka, odmora i opuštanja u zanosno lepom ambijentu.

Restauracija 2864, Cocktail bar i Poslastičarnica Restauracija 2864 opčiniće svojim savršenstvom i komotnošću svakoga gosta koji je poseti.Ugodan ambijent hotelskog bara koji nudi najrazličitije vrste toplih i hladnih napitaka izvanredno dopunjuje izbor originalnih koktela prilagođenih individualnom značaju gosta. Posetitelje će u zimskim mesecima oduševiti otvoreni kamin (lobby omogučava i besplatan Wi-fi).

 

 

Bowling, Kino dvorana U hotelskoj dvorani za bowling mogu se uz prethodnu najavu organizovati i tzv. »cosmic bowling« večeri, takođe i za zatvorene skupove. Bowling ima vlastiti bar, LCD zaslone i vrhunsko ozvučenje.

Kino dvorana nadalje omogućava specijalno iskustvo, a i poslovno ili teamwork druženje uz kino događaj dobija sasvim novo značenje.

Kongresni centar 8 različitih dvorana omogućavaju sve vrste postava. Kapacitete odlikuje vrhunska tehnologija (digitalni LCD projektori, wireless mikrofoni, brza veza Wi-fi, Blu-ray, HD Video, DVD i CD, table za pisanje, govornički podium).

Osim savršene potpore i usluga Hotel ima prednost svojom lokacijom u veličastvenoj alpskoj dolini (različiti sportovi), nadalje ga odlikuje maštovit menadžment i sloboda od službenih smetnji. Druženje je onda manje užurbano, a povoljno kompaktno i konstruktivno.

 

 

 

Predstavljamo Vam www.dzgovornica.rs

Glavni pokrovitelj nagradne igre je prvi ECO hotel u Sloveniji, luksuzni Bohinj Park Hotel – ECO Resort & SPA sa 5 zvezdica.