Home

VESTI

Web Fest .ME 2012: Glasanje je počelo

No Comments Obaveštenja

Web Fest .ME 2012: Glasanje je počeloPočelo je glasanje za najbolje regionalne veb sajtove/projekte, u okviru Web Fest .ME 2012, najvećeg regionalnog internet festivala, i trajaće do 10. novembra.  

Svi zainteresovani će moći da glasaju za svoje favorite u okviru zvanične Facebook aplikacije festivala. Svaki Facebook korisnik će moći jednom dnevno da glasa za omiljeni sajt i time mu pomogne da se približi laskavoj tituli Grand Prix festivala, prema izboru publike.

 

Pored glasova Facebook korisnika i najistaknutija imena regionalne internet scene imaće težak zadatak da od 854 prijavljenih sajtova izaberu najbolje.
 
 
Glasajte za nas!

Glasajte za nas!

 

 

Žiri će odabrati pobednika u sledećih 18 kategorija: sportski sajt, blog, poslovni sajt, modni sajt, informativni sajt, zabava, kultura/umetnost, edukativni sajt, institucionalni sajt, personalni sajt, forum, eksperimentalni sajt, e-trgovina, vizuelni dizajn, Facebook aplikacija, mobilna aplikacija, Internet marketing projekat. Osim pobednika kategorija, vodeći ljudi iz sfere rada na internetu – kreativci, programeri, poslovni ljudi, blogeri i ostali koji definišu ovaj interaktivni medij dodeliće i prestižni Grand Prix žirija.

{xtypo_rounded1}Redakcija muzičkog magazina Clubbing.rs Vas poziva da glasate za nas! To možete učiniti jednom ili više puta, u zavisnosti koliko nas gotivite 🙂  U svakom slučaju, drago nam je da imamo posetioce kao što ste vi. Respect!

Ukoliko želite da glasate za nas, to možete uraditi OVDE! {/xtypo_rounded1}

 

 

Svečanan ceremonija dodele nagrada najboljima biće održana u Beogradu, 15. novembra.

Još jednom vas pozivamo da glasate za svoj omiljeni sajt i pomognete mu da pokaže da je bez premca na internetu!