Home

VESTI

Veza muzike i mode

No Comments Obaveštenja

Veza muzike i mode Muzičko izdanje koncept butika Pierre Premier

Veze muzike i mode je oduvek bila snažna, to nam iznova dokazuje i muzičko izdanje koncept butika Pierre Premier. Radi se o kompilaciji Pierre Premier ’11 sa jedanaest numera bendova sa svih strana sveta. Izbor obuhvata bendove iz Srbije, Rusije, Hrvatske, Švedske, Belgije, Amerike… Talentovani, inovativni i smeli, oni predstavljaju budućnost na koju treba obratiti pažnju.

Na disku se nalazi muzika sledećih bendova: Lula Mae (Srbija), Human Tetris (Rusija), Puna Chulada (USA), Kisses (USA), Wildbreds&Peacedrums (Švedska), Smoke Machine (Rusija), DJ Morpheuss (Hrvatska), Motorama (Rusija), Beogradski Sindikat (Srbija), Sold Out (Belgija), Active Child (USA).

Uticaj mode na muziku nije trenutni trend, on nikada neće potpuno iščeznuti, jer, protivno modernoj umetnosti ili grafici, ona se ne nameće u cilju da joj sve bude podređeno. Ona sugeriše neke stvari u kojima se čitav svet prepoznaje – jednu mešavinu nesvesnog kolektivnog andergraunda, popularnog i alternativnog u isto vreme, nešto što pripada istoriji samo po sebi, ali i nešto što će zauvek biti u modi. Zato što u svakom od nas ima pomalo ritma.

Inspirisan tom idejom Pierre Premier predstavlja muziku za 2011. godinu. Muziku uz koju možemo da razmišljamo, smišljamo i uživamo. Nema dileme, ovo je izdanje koje će svim istinskim ljubiteljima mode obeležiti ovu godinu!

 

 

 Veza muzike i mode

Veza muzike i mode

 

 

Ekskluzivno u koncept butiku Pierre Premiere
Kralja Petra br.10,
11000 Beograd, Srbija
Radno vreme : ponedeljak-nedelja  od 10 do 21h
Telefon: +38  111 262 87 94