Home

VESTI

Sutra pocinje fizicka prodaja karata za deseti Trenchtown festival

No Comments Obaveštenja

deseti Trenchtown festivalObaveštavamo vas da će sutra, 1. aprila, početi fizička prodaja karata za deseti regionalni festival Trenchtown koji se održava od 30. aprila do 2. maja.

Karte će moći da se kupe u Beogradu – Bilet Servis, Mamut megastore i Supermarket (Višnjićeva 10), Novom Sadu – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12) i Subotici – Caffe knjižara Plato.

Dnevne karte moći će da se kupe po ceni od 650 dinara, a kompleti karata za sve dane po ceni od 1.650 dinara. 

 

Online prodaja karata je već u toku i to preko sajta gigstix (www.gigstix.com) po istim cenama.

Princip online kupovine karata je sledeći: nakon logovanja, kupac bira tip karte (pojedinačna ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini. Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem. Karte se uz posedovanje vaučera podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu.

Vaučer se menja za narukvicu – ulaznicu na ulazu festivala Trenchtown, a sami vaučeri su personalizovani i pri zameni kupac je dužan da se identifikuje ličnim dokumentom. Zamena je moguća samo od strane kupca lično.

Od 30. aprila karte će biti nešto skuplje.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji je kapacitet zbog velikog interesovanja ove godine uvećan na 700 šatorskih mesta, a biće dostupan i parking koji sadrži 600 mesta za posetioce i 100 za goste i medije.

Ovako  je bilo prošle godine
Ovako je bilo prošle godine
 

Svi koji kupe komplet ulaznica, online ili fizički na prodajnom mestu, imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa.

Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu festivala – www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem šatora i odbrojavanjem do početka festivala. Kao i prošle godine, uz besplatan smeštaj u kampu dobijate i parking mesto. Komfor u kampu je bitno poboljšan unapređenom infrastrukturom mobilnih tuševa sa toplom vodom i većim brojem toaleta.

Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom.

Do sada su potvrđeni sledeći izvođači na 10. Trenchtown festivalu:
Na Velikoj bini nastupiće: Veliki Prezir (30. april), Obojeni program (30. april), Darkwood Dub (1. maj), Sunshine (1. maj), Psihomodo Pop (2. maj), Lollobrigida (2. maj), Irie Maffia (30. april), port-royal (2. maj) i Zoster (1. maj).
Na Maloj bini nastupiće: Nežni Dalibor (1. maj), ZAA (2. maj), Stuttgart Online (30. april) i Heatrical Sound Systema (1. maj).

Deseti Trenchtown festival biće održan na poznatoj lokaciji – u predivnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića, ali vas ove godine očekuje još impresivniji muzički program i veoma interesantni i bitno poboljšani prateći sadržaji.

Na dve bine predstavićemo najznačajnije aktuelne regionalne bendove i DJ-eve koji će Etno kamp na tri dana učiniti najzabavnijom šumom na svetu.

Tokom dana posetioci će moći da prate promocije i izložbe, da učestvuju u debatama i radionicama ili prosto uživaju u opuštenoj Trench atmosferi – egzotičnim čajevima, aromatičnom duvanu iz nargila, a već od kasnog popodneva kreće muzički program koji će trajati do ranih jutarnjih časova.