Home

VESTI

Saopštenje: Vratili smo naš Facebook Fanpage!

No Comments Obaveštenja

Saopštenje: Vratili smo naš Facebook Fanpage!

 

Posle 6 meseci pisanja (čitaj: dosađivanja) Facebook Support Team-u, uspeli smo! Dostavili smo dovoljno dokaza da je stranica naša i vratili je. Hvala operateru koji je obradio i usvojio naš zahtev. #respect #thankyou

 

Istrajali smo u naporima da povratimo svoje, kao i da nastavimo da prenosimo pozitivnu energiju i delimo ulaznice našim posetiocima.

 

Ljude smo polako počeli da navikavamo na druge stranice, koje će sada naći sebi drugu namenu i prezentovati naš serijal žurki okrenut ka mladim i neafirmisanim DJ-evima "Junior series".

 

Zvanična Fanpage strana muzičkog magazina Clubbing.rs se nalazi na adresi www.facebook.com/clubbingrs lajkuj te nas, ukoliko već niste i redovno pratite dešavanja u Vašem gradu 😉

 

Ukoliko organizujete event koji želite dodatno da promovišete, pošaljite nam informacije o istom na naš fanpage i mi ćemo Vam pomoći! 

 

Muzički online magazin Clubbing.rs

 

 

Za one koje to interesuje. Evo ukratko retrospektive dosadašnjih događaja:

 

U sredu 18. aprila u ranim jutarnjim časovima hakovan je profil našeg kolege i ukradena fan strana Clubbing.rs. Šest meseci nam je trebalo da dođemo do Facebook Support tima.

Administratorima su oduzete sve privilegije i za sada ona stoji netaknuta, ali bez mogućnosti da bilo šta izmenimo/dodamo. U trenutnu preuzimanja stranica je imala nešto više od 5.200 fanova.

Možete se setiti i primera iz prošle godine kada se ista stvar desila i Exit festivalu.

 

Pored naše stranice, administratorske privilegije su uklonjene i za stranu "Clubbing in Serbia (offical page)" , pa je verovanje da se ovo nije slučajno desilo, a simptomi si identični.

Muzički magazin Clubbing.rs postoji od 17. oktobra 2007. godine. 

 

 

 

Srdačno,
Muzički magazin Clubbing.rs