Home

VESTI

Rođendanski ponoćni download

No Comments Obaveštenja

Clubbing.rs danas slavi 3. rođendan

Muzički online magazin Clubbing.rs danas, 17. oktobra 2010. godine, slavi svoj treći rođendan.

Kako bi na pravi načil uživali u ostatku večeri, postavili smo dopunsku muziku na download stranu sajta. U susret ovoga puta su nam izašli: Marko Nastić, Marko Milosavljević, Alexandar Jovičić, Đorđe Popović, Đorđe Martinović, Aleksandar Milićević i Igor Jadranin a.k.a. En-tropic!

 

Clubbing.rs 24h online party, ustvari, tek počinje 🙂

 

Veliki broj domaćih DJ-eva su pozvani da pošalju svoj poslednji mix ili da urade jedan special za ovu priliku…

 

Sa velikim zadovoljstvnom Vas obaveštavam da su u DOWNLOAD sekciji našeg sajta postavljeni radovi sledećih DJeva: Boža Podunavac, Dejan Milićević, Alex Monster, Dave Floyd, A.P., Kristina Lalić, Ewox, DJ Stole, Liquid Sound, Ogi Gee Cash i Dimiz! Radovi su postavljeni za besplatno preuzimanje i neograničeno uživanje!

 

Tokom današnjeg dana, postavićemo još nekoliko iznenađenja za Vas. Uživajte i ne dozvolite da Vas bilo ko omete u tome!

 

Celokupan poklon koji smo pripremili posetiocima, kako dolikuje, "umotan je i začinjen" besplatnim ulaznicama za evente širom Srbije za predstojeći vikend.

 

 

Muzički   online magazin Clubbing.rs

 

 
Proteklog vikenda smo podelili 50 ulaznica za dešavanja koja su predhodila našem 3. rodjendanu. Vodili smo vas na Yardstyle 3D i 10 Years Room40 u okviru Dis-Patch festivala, zatim koncerte bendova Autopark, Vuneny, Kazna za uši i The Pharmacy, tu su i Tweak Bird,  Laura2000 i Old School Psychedelic, kao i nastupi Dina Psarasa i Aki-a, ali i nastup Azax Syndrom-a! Live dešavanja u klubu Akademija i BitefArt Cafe.

 

Free music download za celokupan nedeljni party, a besplatne karte su tu da se preko vikenda isključite na zaista pravi način i odmorite od naporne radne nedelje.


Iskoristili bismo ovu priliku da se, ispred celokupne redakcije muzičkog magazina Clubbing.rs, zahvalimo na podršci svima vama koji ste ulepšali naš treći rođendan!

 

Hvala!

 

Redakcija muzičkog magazina,
Muzički online   magazin Clubbing.rs