Home

VESTI

Rođendanski download Vol. 2

No Comments Obaveštenja

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Peti rođendan nastavljamo u slavljeničkom raspoloženju, sa dobro poznatim DJevima. A ovaj vid iznenađenja ćemo nastaviti, obzirom na sve reči hvale koje nam stižu. Hvala Vam.

 

Odlučili smo da vam svakodnevno odamo i jednu tajnu… a danas otkrivamo razlog nastajanja sajta? Aha! Biće nešto što niste očekivali, ali uvek od bezazlene priče može nastati dosta toga ozbiljnog…

 

Jedne oktobarske večeri pre tačno 5 godina 🙂 , par drugova je krenulo u grad. Tada smo bili studenti, nije nam mnogo toga bilo važno… Odlučili smo se za jedan od poznatih klubova u gradu. 

 

Međutim, na ulasku smo naišli na neočekivanu i nepremostivu prepreku. Obezbeđenje kluba nam je reklo da smo "neprimereno obuveni". Tačnije, da u patikama u klub ulaz nije dozvoljen. Obzirom da smo bili dobro raspoloženi, provod smo potražili na drugom mestu, ali uvek je ostao žal, jer te večeri nismo mogli slušati omiljene DJeve.

 

Iste večeri oko 3h ujutru, registrovali smo domen, tačnije popunili dokumentaciju za Clubbing.co.yu domen 🙂  

 

 

 Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

 

 

Bojan Milosavić a.k.a. Sharky

 

Bojan Milosavić a.k.a. Sharky

Kao veliki zaljubljenik u muziku, svoja prva muzička iskustva ostvaruje svirajući bubnjeve, čime veoma uspešno

usavršava svoj osećaj za ritam i groove.

 

Javne nastupe ipak počinje na gramofonima još 1989. godine , u legendarnom ¨Mašincu¨¸ puštajući metal za, tada veoma brojnu beogradsku publiku.

Od tada nastupa u sve vecem broju manjih beogradskih klubova kao i privatnih žurki.

 

Eksperimentiše sa raznim muzičkim pravcima, od metala, džeza, bluza i latina, trudeći se da što više proširi svoje muzičke  vidike.

Godine 2001. opredeljuje se za elektronsku muziku. Koristeći stečeno iskustvo, dolazi do karakterističnog zvuka i stila mixovanja, koji se može opisati kao varijacija izmedju Techno, Break Beat i Deep Tribe-a.

Veoma upečatljiv zvuk, kao i konkretna i duboko razvijena muzička priča, koja ispričana uz pomoć veoma razrađene i  egzotične tehnike dovodi ga do sve veće popularnosti.

Proteklih godina zabeležio je veliki broj nastupa sa poznatim domaćim (Marko Nastić; Boža Podunavac; Gordan Paunović i td.) i stranim DJ-evima (Staffan Ehrlin – Sweden; LaDiDa – CZ; Laura Level – CZ; Ivan Komlinović – hr i td.) po brojnim klubovima u Srbiji i Crnoj Gori, Republici Srpskoj, kao i Mađjarskoj.

 

 

Dragiša Pujević a.k.a. dr.ADJI

 

Dragiša Pujević a.k.a. dr.ADJI Dragiša Pujević, DJ i producent poznatiji kao dr.ADJI, rođen je 14. aprila 1988. godine u Zaječaru.

U njegovim DJ setovima možete čuti različite stilove, to je mešavina Techno-a, Minimal-a i Tech-House-a.

Godine 2010. upoznaje Predraga Janusa na EXIT festivalu i sa njm ostvaruje saradnju i partnerstvo.

Godine 2011. upoznaje mladog DJ-a i producenta Randy Mihajlović-a i zajedno sa njim i Predragom nastavlja dalju saradnju.

 

U martu 2012. godine osnivaju DJ organizaciju Stereo Grammar, gde su radili sa mladim i iskusnim artistima sa Balkana kao što su: Lea Dobričić, Kristina Lalić, DJ Lilonee, DJ Sharky, Vid Marjanović, Simon Roge, Luka Vuković, Ivan Radojević, Mancha, Miroslav Krstić… u Beogradskom klubu KGB kuća.

Trenutno radi na raznim projektima koji će biti realizovani do kraja 2012. godine.

 

 

 

 5 YEAR BDAY FREE DOWNLOAD