Home

VESTI

Rođendanski download Vol. 1

No Comments Obaveštenja

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Pozivamo Vas da nastavite da nas posećujete svakodnevno, a za to ćete imati sada još više razloga. Kao što smo i obećali krećemo sa redovnim postavljanjem besplatne muzike.

 

Naš peti rođendan smo dočekali u odličnoj raspoloženju, a to ćemo Vam preneti i ove. Predstavljaćemo Vam besplatnu muziku domaćih i DJ-a iz okruženja. Svakog DJ-a ćemo predstaviti i dati Vam uvid u biografije Vaših idola.

 

Pored toga, potrudićemo se da Vas konstantno nagrađujemo, jer bez Vas sve onoga ne bi bilo.

 

Hvala svima na podršći tokom svih ovih 5 godina. Divni ste!

 

 

 Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

 

 

 

Vladimir Aćić

 

Vladimir AćićVladimir Aćić je rođen 1983. godine u Novom Sadu. Njegovo interesovanje za muziku je bilo inspirisanl njegovim prijateljima iz Radija AS, koje je često posećivao.

2001. godine on počinje sa kupovinom ploča i godinu dana kasnije njegova DJ tehnika je bila na visokom nivou. Danas, Vlada je jedan od najperspektivnijih DJ-eva u Srbiji. U prilog tome je i lista DJ-eva i žurki na kojima je nastupao. Neki od njih su: Marco Bailey, Oxia, Umek, Technasia, Green Velvet, Carl Cox, Valentino Kanzyani, Cristian Varela.

Njegov najbolji set je bio na Progressive Stage-u Exit Festivala 2003. godine, koji je kasnije opisan kao najbolji techno set festivala. Posle Exit 2003, Vlada nastupa na svakom EXIT festivalu, a njegovi setovi su uvek dobro prihvaćen od strane publike. Vlada je objavio svoje radove na etiketama kao što su: Italo Business, Immigrant, Stereo Seven Plus i Inoquo Rec. Njegovo sledeće izdanje će se pojaviti na DJ Umek etiketi 1605 rec.

 

 

Nikola Krstojević a.k.a Galamgia

 

GalamgiaGalamgia je umetničko ime srpskog DJ-a Nikole Krstojevića. Nikola je počeo svoju opsednutost muzikom u veoma ranom uzrastu, počeo je slušajući muziku svojih roditelja kao što Kraftverk, Pink Floyd i druge 70s-80s muzičare.

Njegova karijera je počela kada je imao samo 13 godina u malom klubu u svom rodnom gradu. Tada je počeo da prikuplja više muzike, započeo praksu i rad na njegovim DJ sposobnosti. Počeo da organizuje mnoge uspešne underground žurke.

U samo nekoliko godina je nastao kao inovator koji istražujei različite hardvere i različite DJ veštine. On je bio jedan od prvih DJ-eva koji su u potpunosti prihvatili digitalno dj doba, videvši budućnost u složenijem sviranju.

Uzimajući najbolje iz digitalnog i analognog sveta je sada ono što on radi, a istraživajući sa različitim stilovima je ono što najbolje radite, zabava je ključ.

Uvek postoji dosta prostora za eksperimente, tako da može da pruži maksimum svojih umetničkih sposobnosti.

Bio je pod uticajem: Richie Hawtin, John Acquaviva, Umek, Dubfire, Chris Liebing, Loco Dice, Marco Carola i Booka Shade, Deadmau5, Kraftverk, Prodigy, Moby, Chemical Brothers i druge.

 

 

Tea Vučković a.k.a. LittleOne

 

Tea Vučković a.k.a. DJ LittleOneOdrastajući u očevom studiju Tea Vučković a.k.a. DJ LittleOne upoznala se sa elektronskom muzikom u veoma ranom uzrastu.

Inspirisana prijateljima i porodicom njena ljubav prema muzici je brzo rasla i ubrzo posle njene prve žurke otkrila svoje interesovanje i talenat za umetnost DJ-inga. Odmah posle njen interes za produciranje je rastao brzo, pa je počela da uči. Uz pomoć Luca R. je počela produciranje u 2012. godini, a objavilo je svoju prvu traku za Abracadabra Recordings.

Sa fokusom na tech-house Tea čisto nastupa za ljubav prema muzici, i uvek uspeva da stvori dobru atmosferu sa pozitivnim vibracijama za sebe i one oko sebe. Slušajte i uživajte!

 

 

 

 5 YEAR BDAY FREE DOWNLOAD