Home

VESTI

Odlažemo proslavu rođendana, ali i preporučujemo evente za večeras!

No Comments Obaveštenja

Muzički magazin Clubbing.rs odlaže za večeras zakazanu proslavu desetogodišnjice rada i veoma nam je drago što možemo da vam predložimo odlične evente koji se upravo večeras održavaju širom Srbije.

Novi datum ćemo uskoro objaviti. Hvala Vam na pruženoj podršci.

DENS4LAJF NAVEĆI HUMANITARNI FESTIVAL

Najveći humanitarni festival elektronske muzike u Srbiji, Dens4Lajf, održaće se 2. decembra u Hali 5 Beogradskog sajma.

Humanitarna akcija u obliku prelepe žurke ove godine zakazana je za samo jedno veče, ali će kako se i očekuje ponovo okupiti najveće zvezde domaće klupske scene.

Ovogodišnji cilj akcije je prikupljanje sredstava za kupovinu medicinske opreme koja omogućava ranu detekciju retkih bolesti.

FILIP BERG U DRAGSTORU!

Filip Berg je DJ i promoter iz Frankfurta koji vodi Blind Bodies seriju žurki u klubu Robert Johnson u Ofenbahu. Phuong Dan, Vladimir Ivković, Jan Schulte, Tako, Alexis Le-Tan i 33.10.3402 neki su od gostiju Blind Bodies žurki. Njegova selekcija nju bita, esida i sporog trensa privlači publiku koja traži novu muziku, dobar ples i nesvakidašnje setove.

LINEUP
Philip Berg (Blind Bodies, DE)
33.10.3402 (L.I.E.S., ESP Institute, SR)

NIGHT WITH ALEZ MONSTER

+ Afterparty with Goya

Alex Monster je u svetu muzike skoro ceo svoj život, a sve je počelo upisivanjem Osnovne muzičke škole. Nakon toga se pridružuje punk bendu gde svira bubnjeve i bas gitaru. 2000. godine počinje da se interesuje za elektronsku muziku, tačnije Techno, a 2004. počinje da vežda DJ-ing na CDJ plejerima. Od tada dobija podršku lokalne DJ scene u smislu deljenja saveta oko miksovanja i istraživanja muzike.

Nastupala je u Srbiji, regionu i inostranstvu, sa lokalnim i stranim DJ-evima, po klubovima i festivalima. 2008. dobija priznanje “Breakthrough Artist” od EXIT-a što joj otvara vrata za nekoliko novih izazova. Iste godine ulazi u Female:Pressure organizaciju, 2009. izdaje muziku za Artefekz Muzik i Punkt vor Strich Records, 2010. za Fourth Kind Records,… Važno je pomenuti Reflux trio, koji pored nje čine i Andrea Giuliani i Luca Rossetti, a izdanja su im podržali: John Acquaviva, Richie Hawtin, Paco Osuna, Paul Ritch, Italoboyz, Roland M. Dill, Aka Aka, Danilo Vigorito, Stephan Bodzin…

 

A. PAUL STIŽE U ZAJEČAR!

2. decembar, noć kada će kroz Zaječar protutnjati pravi techno tornado.

Milenko i Adji, kao i Veztax i Speedy, biće zaduženi za dva back 2 back seta, uvodni nastupi će pripasti Vidraxu i Filipu Šindriću, a zvezda večeri biće portugalska techno legenda A.Paul.

Vlasnik Subbteraneus etikete, Dragiša Pujević aka Dr.Adji, kaže da postoji dobar razlog što je baš Zaječar odabran za maratonsku proslavu rođendana.

 

 

 

ASAP PRESENTS AVOID U DVORANI APOLO

U „Apolo” dvorani, 2. decembra, gostovaće novosadski di-džej i producent Avoid aka Vladimir Aćić.

Iste večeri, domaća podrška biće Miloš Vujović i Neshud, rezident di-džejevi „All Stars Alliance Pančevo” organizacije, a Miloš Vujović obeležiće 15 godina di-džej karijere.

Za vizuale tokom noći biće zadužena dva vi-džeja Witness i Ж.

 

 

METODI HRISTU NA GREE LOVE FESTIVALU

Pridružite se rejvu godine uz METODI HRISTOVA 2. decembra na GREEN LOVE festivalu,ulaznice po promo ceni još samo 5 dana!

Green Love zatvara sezonu žurki za 2017. godinu uz rejv kakav ste vi tražili! Zbog izuzetnog interesovanja, ogromne želje Green Love fanova, velikog broja poruka, zahteva i molbi, GREEN LOVE i METODI HRISTOV ponovo šire zelenu magiju 2. decembra na SPENSU!

Velikoj žurci zatvaranja sezone Metodiju Hristovu pridružiće se NUSHA, Lea Dobričić, Danijel Čehranov aka Last95 i Iva Arifaj.

AUTENTIČNI LONDONSKI ZVUK U KPTM-u!

Ljubitelji dnb i dubstepa imaće priliku da ove subote 2. decembra u klubu KPTM čuju čuveni dvojac britanskog sastava Problem child, Sumgii i Illamana, sjajan grime, autentični underground zvuk Londona, ali i domaće izvođače kao što su Rahmanee, Džonidža, Dekord i Don Dada u sasvim drugačijem izdanju.

Sumgii i Illaman čine polovinu rep sastava Problem Child. Illaman je jedan od 3 MC-ja (pored Dabbla-e i Dubbledge-a), a Sumgii je njihov bitmejker. Svaki sajfer i EP je Sumgii svojeručno producirao, a Problem Child iza sebe imaju i jedan album – „Confessions of a normal human being“.

Međutim, njih dvojica nam neće samo nastupati sa hitovima poput „Quickting“, „ME“, „Sheep“ ili „Woddle“; Sumgii iza sebe ima gotovo 20-godišnju karijeru bitmejkera/producenta za sastave LDZ (ili LonDonZoo), 616 (poznatiji kao i Cult Mountain), i Piff Gang, kao i solo umetnike poput Black Josh-a, Milkavelli-ja, i Onoe Caponoe-a.