Home

VESTI

Objavi svoj event!

No Comments Obaveštenja

Objavi svoj event!

Poštovane kolege i prijatelji, pozivamo Vas sve da ukoliko organizujete muzičko, kulturno ili urbano dešavanja da nas o tome i izvestite.

 

U narednom periodu ćemo uložiti dodatne napore kako bi za one koje leto nameravaju da provedu ovde, ali i za one koji se rate sa istih, imali pripremljena dešavanja.

 

Trenutno traje poziv za mesec Jul, ali svakako možete slati najave ne vezano za mesec koji sledi.

 

Sve možete slati na dobro poznate email adrese, najave at clubbing.rs & redakcija at clubbing.rs u zavisnosti ako je u pitanju najava ili vest.

 

Iskoristićemo priliku da pozovemo ljude Vam Beograda da nam šalju kako najave, tako i vest i izveštaje, a mi ćemo se potruditi da se baš vaša vest objavi na prvoj strani. Sve vesti koje na taj način pristignu, biće uredno potpisane imenom i prezimenom autora koji nam istu šalje.

 

 

Clubbing.rs muzički magazin - Objavi svoj event!

 

 

 

Najava je potrebno da sadrži:

– Informacije o eventu

– Naziv istog

– Line up

– Lokaciju

– Cenu ulaznice

 

 

Izveštaj je potrebno da sadrži:

– Informacije o eventu

– Izveštaj sa eventa u tekstualnoj formi

– Line up i lokaciju dešavanja

– Fotografije (min 15 slika)

 

 

Muzički internet magazin Clubbing.rs nudi organizatorima muzičkih dešavanja, filmskih festivala i drugih kulturnih i urbanih manifestacija medijsku podršku.

Kompenzacije i razmenu bannera razmatramo na upit. Za vaše predloge i želje, eventualna pojašnjenja i dodatne informacije obratite nam se na: redakcija at clubbing.rs