Home

VESTI

Medijska podrška konkursu

No Comments Obaveštenja

Medijska podrška konkursuKreativni konkurs "Ko kaže da se kreatinost ne isplati" koji muzički magazin Clubbing.rs organizuje zajedno sa DetelFone.rs , podržali su TV B92, TV Pink, ali i Radio Studio B. 

 

"Od Triglava do Đevđelije", koji je drugi radni naslov konkursa, proteže se ovaj konkurs i namera nam je da podstaknemo mlade i kreativne ljude, kojih na ovim prostorima ima mnogo, da se što češće kreativno izražavaju u oblasti fotografije, videa, dizajna, DJ & VJ radova.

 

Pozivamo sve medije da nam pruže podršku i pomognu da se vest o kreativnom konkursu čuje što dalje. 

 

Takmičenje zvanično počinje danas, kada će tokom dana početi glasanje za getEXITed festival i radove koji su za njega pristigli.Uskoro više infromacija o tome.

 

Kompletne informacije u vezi konkursa možete dobiti – ovde

Odgovre na "Često postavljana pitanja" – ovde

 

 

  ddd

 

 

Jedan deo nagradnog konkursa je lociran na Clubbing.rs muzičkom magazinu, a drugi na video blogu DZgovornica.rs koji će obuhvati, naravno, video deo konkursa.

 

Potrebno je da snimite video klip na temu "SPiči na DŽurku" gde će te na šaljiv, interesantna i šašav način da užete i izađete iz kadra. Trajanje video klipa je potrebno da bude između 5-15 sec. DZgovornica.rs će Vas nagraditi za svaki uploadovani video sa 500 dinara VoIP kredita, dok odmah upadate u nagradnu igru za osvajanje ulaznica za 5 Papaya muzičkih festivala na ostrvu Pag u Hrvatskoj gde će ove godine gostovativodeći DJevi današnjice.

 

 

 

GENERALNI POKROVITELJ KONKURSA

Detel.com d.o.o.

 

Kompanija Detel.com d.o.o. lider u telekomunikacijama na prostori JI Evrope, je sa svojim brendom DetelFone.rs i DZgovornica.rs pristala uključiti se u konkurs i stimulisati mladu kreativnu populaciju da se izrazi.

Detel.com d.o.o. je deo kompanije In.life d.d. iz Ljubljane (Slovenija) i bavi se pružanjem VoIP usluga na teritoriji Srbije.

In.life d.d. je proslavila 10. godina rada i ponosna je na svojih preko 120.000 korisnika.

Više informacija o kompaniji i njenim uslugama na:

www.detel.rs

www.detelfone.rs

 

 

 

TEHNIČKI SPONZOR KONKURSA

 Mobi-karta

MOBI-Karta je novi, jedinstveni servis koji omogućava kupovinu ulaznica za različite događaje slanjem SMS poruke u odgovarajućem formatu na unapred definisani kratki broj.

U zavisnosti od toga da li ste prepaid ili postpaid korisnik, ulaznice se naplaćuju sa Vašeg prepaid ili postpaid računa.

Prilikom kupovine MOBI karata plaćate i naknadu za isporuku karata. Iznos naknade zavisi od vrste događaja za koji kupujete MOBI karte i odnosi se na jedan zahtev, kojim možete da kupite jedne ili dve karte. Iznos naplaćen sa Vašeg postpaid ili prepaid računa uključuje cenu ulaznice i cenu nadoknade za isporuku karte.

Ulaznice dobijate direktno na svoj mobilni telefon kao BAR kod ili numeričku šifru u okviru SMS poruke.

Više informacija o MOBI karti možete dobiti na:

www.mobikarta.rs