Home

VESTI

Medijska podrška konkursu: TV B92, TV Pink, Radio Studio B, City Magazine…

No Comments Obaveštenja

Medijska podrška konkursu: TV B92, TV Pink, Radio Studio B, City Magazine...Muzički online magazin Clubbing.rs, u saradnji sa kompanijom Detel.om d.o.o. i njihovim brendovima DetelFone (www.detelfone.rs ) i DŽgovornica (www.dzgovornica.rs), organizuje nagradni konkurs “Ko kaže da se kreativnost ne isplati?”.

Ideja nam je da podstaknemo mladu populaciju u Srbiji, BiH, Sloveniji, Hrvatskoj i Makedoniji, da se kreativno izražava!

 

Zainteresovani će biti u mogućnosti da se takmiče sa mladim ljudima iz cele bivše Jugoslavije, od Triglava do Đevđelije, i svojim kreativnim izražavanjem osvoje ulaznice za festivale, lično upoznaju vodeće DJ-eve današnjice, prevoz do Paga i nazad, majice, trakice za mobilne telefone i mnoge druge poklone.

 

Konkurs je privukao mnoge medije (TV, Radio, Print, Internet) koji su nam pružili neprocenjivu podršku. Tu su prednjačili TV B92, TV Pink, Radio Studio B i City Magazine, ali i nekoliko internet medija Popboks.com, Tračara.com, Tin.ba, PersonalMag.rs!

Iskreno se nadamo da se tu nećemo zaustaviti i svu svoju energiju smo usmerili na konkurs, kako bi učesnici dobili što više informacija o mogućnostima koje sam konkurs nosi, od svoje lične afirmacije, pa sve do upoznavanja vodećih svetskih DJ-eva i prilike da vam prenesu svoje ogromno iskustvo.

 

Medijska podrška konkursu: TV B92, TV Pink, Radio Studio B, City Magazine...
Medijska podrška konkursu: TV B92, TV Pink, Radio Studio B, City Magazine…
 
 

Upoznajte svoje idole. Budite privilegovani. Takmičite se. Osvojite.

Od 1. jula do 1.septembra na ostrvu Pag (Hrvatska) organizuje se 5 muzičkih festivala koji prate
urbanu elektronsku i house muziku.

Papaya club je otvoreni klub na plaži Zrće, na ostrvu Pag, sa kapacitetom od oko 5.000 ljudi, a tokom letnje sezone poseti ga preko 300.000 ljudi, pravih zaljubljenika u muziku. Dobili su nezvaničnu titulu “Balkanska Ibiza”, zbog 0/24h party-a.
 
Ovo je jedinstvena prilika za sve da upoznaju svoje idole… Sven Vath, Umek, Gramophonedzie, Armin Van Buuren, Calvin Harris, Ferry Corsten, Freemasons, Funkerman, David Morales, Shapeshifters, Dirty South, Steve Angello, Axwell, Sebastian Ingrosso, Gareth Emery, Arno Cost, Above&Beyond with Andy Moor, Tiesto, Markus Schulz, Norman Doray, Axwell…

 


{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs je nastao 17. oktobra 2007. godine kao neprofitan projekat strastvenih zaljubljenika u urbanu kulturu i izvorni clubbing. Ideja da se kreira jedinstvo mesto koje promoviše elektronsku muziku, ali i mlade DJ-eve, VJ-eve i bendove, Srbije, Balkana i naše regije je ostvarena.

Clubbing.rs u brojkama: više od 11.000 clubbing fotografija, 300 video snimaka, 15 volontera, medijski sponzor na preko 35 festivala u zemlji i inostranstvu, kao i na preko 50 gostovanja svetski poznatih muzičara.

Clubbing.rs je medijski partner EXIT festivala.

Za više informacija možete se obratiti Uredniku Ivanu Tanaskoviću na +381 (64) 140 10 69 ili na itanaskovic at clubbing.rs, i/ili PR-u Bogdanu Djakonoviću na +381 (69)177 18 56 ili na boogie at clubbing.rs{/xtypo_rounded1}

 

 

 

 

GENERALNI POKROVITELJ KONKURSA DETELFONE

DetelFone.rs

Kompanija Detel.com d.o.o. lider u telekomunikacijama na prostori JI Evrope, je sa svojim brendom DetelFone pristala uključiti se u konkurs i stimulisati mladu kreativnu populaciju da se izrazi.

Detel.com d.o.o. je deo kompanije In.life d.d. iz Ljubljane (Slovenija) i bavi se pružanjem VoIP usluga na teritoriji Srbije.

In.life d.d. je proslavila 10. godina rada i ponosna je na svojih preko 120.000 korisnika.

 

 

Više informacija na:

www.detelfone.rs

 

 

 

TEHNIČKI SPONZOR KONKURSA MOBI-KARTA

Mobi-karta

MOBI-Karta je novi, jedinstveni servis koji omogućava kupovinu ulaznica za različite događaje slanjem SMS poruke u odgovarajućem formatu na unapred definisani kratki broj.

U zavisnosti od toga da li ste prepaid ili postpaid korisnik, ulaznice se naplaćuju sa Vašeg prepaid ili postpaid računa.

Prilikom kupovine MOBI karata plaćate i naknadu za isporuku karata. Iznos naknade zavisi od vrste događaja za koji kupujete MOBI karte i odnosi se na jedan zahtev, kojim možete da kupite jedne ili dve karte. Iznos naplaćen sa Vašeg postpaid ili prepaid računa uključuje cenu ulaznice i cenu nadoknade za isporuku karte.

Ulaznice dobijate direktno na svoj mobilni telefon kao BAR kod ili numeričku šifru u okviru SMS poruke

 

 

Više informacija na:

www.mobikarta.rs