Home

VESTI

Last minute – Big Snow Kop festival

No Comments Obaveštenja

Last minute - Big Snow Kop festivalOdbrojavanje do početka Big Snow Kop festivala, najvećeg zimskog muzičkog festivala u jugoistočnoj Evropi koji se održava na Kopaoniku od 19.-25.marta,  je počelo.

Preostalih desetak dana je šansa da se zahvaljujući last minute aranžmanima svi zainteresovani priključe velikom broju posetilaca iz zemlje i inostranstva koji su svoje mesto za fantastičan provod na Big Snow Kop festivalu već obezbedili.

 

Last minute akcija traje do 15. marta, a omogućava vam da po najboljim uslovima obezbedite svoje mesto na festivalu.  Pored još uvek aktuelnih festivalskih paketa (smeštaj +ulaznica) već od 99 evra (u vikend naselju) ili 121 evro (u centru), na raspolaganju su i Party vikend paketi u JAT-ovim apartmanima po ceni od 54 evra za period od 24. – 26.03. Posebno atraktivna ponuda su Produženi vikend lux paketi sa smeštajem na bazi najma i polupansiona u ekskluzivnim hotelima Angella i Grand koji sa jednim danom gratis iznose od 160 -195 evra za period od 22-26.marta, kada se inače očekuje i najveća posećenost. Uz ove pakete, 4dnevni ski pass se može obezbediti za 28 evra dok je 2dnevni svega 15 evra.

Do 15. marta u  prodaji su i ulaznice po promo cenama: dnevne ulaznice (od 490-1990 din u zavisnosti od dana), trodnevne (2990 din), četvorodnevne (3990 din) i paket ulaznica za svih sedam dana trajanja festivala (4990 din). Očekuje se porast cena ulaznica na samom festivalu i do 50% u zavisnosti od festivalskog dana.

 

 

 Last minute - Big Snow Kop festival

Last minute – Big Snow Kop festival

 

 

U okviru muzičkog programa festivala, potvrđeno je više od 100 vrhunskih svetskih, domaćih i regionalnih izvođača koji će nastupiti na preko 10 bina. Izdvajamo: Basement Jaxx, DJ Fresh, MS Dynamite, Freestylers, Darkwood Dub, Disciplin a Kitschme, Eyesburn, Rambo Amadeus, a očekuje se najava novih izvođača, koji će posebno obradovati domaću publiku, kako nagoveštavaju organizatori.

 

Festival organizuju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i MK Mountain Resort, lider planinskog turizma na Balkanu uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj republike Srbije.  Glavni sponzori festivala su Tuborg, Jagermeister, Opel i Red Bull.

Sve dodatne informacije o festivalu mogu se naći na web stranici  www.bigsnow.rs , Facebook stranici Big Snow Festival Kopaonik ili putem telefona 061 319 28 46.