Home

VESTI

Konkurs za Junior series Vol.3 | KC “Grad”

No Comments Obaveštenja

Junior series Vol.3 | 27. decembar | KC "Grad"Na redu je treća žurka iz serijala "Junior series" u Kulturnom centru Grad. U prethodne dve, postavili smo sami sebi visoke ciljeve koje želimo da održimo.

Muzički magazin Clubbing.rs, uz podršku organizacije muzičkih autora Srbije – SOKOJ i Kulturnog centra "Grad" nastavlja "Junior series" serijal žurki.

 

Naredno okupljanje je zakazano za 27. decembar u Kulturnom centru "Grad". Pored kvalitetnog zvuka koji ćete uvek moći da čujete i ovoga puta ćemo Vam predstaviti nekoliko mladih i neafirmisanih DJ-eva.

Ovo su eventi koje nikako ne smete propustiti, a svaki od njih će biti vrhunski audio/vizuelni doživljaj sa fenomenalnim DJevima, koji prate aktuelne muzičke trendove.

 

 

Junior series Vol.3 | Kulturni centar "GRAD"
27. decembar 2012. godine u 23h

 

 

 Junior series Vol.3 | 27. decembar | KC "Grad"

Junior series Vol.3 | 27. decembar | KC "Grad"

 

 

{xtypo_rounded1}Obzirom da se koncept serijala "Junior series" zasniva na edukaciji i pružanju prilike neafirmisanim DJevima da nastupe, od sada će svaka žurka iz serijala "Junior series" imati svoj "mini" konkurs.

Konkurs će omogućiti DJ-evima da se prijave i konkurišu za svoj nastup. DJ-evi koji budu izabrani, dobiće priliku da nastupite na sledećoj žurci "Junior series". Svaka žurka će nastojati da prati jedan muzički pravac, da predstavi nekoliko muzičkih talenata, ali i obezbedi vrhunske domaće i strane DJ zvezde koji će na sebi svojstven način pokazati mladim ljudima svoje umeće. Pomenuti mladi ljudi će dobiti odličnu reklamu u Srbiji, ali i na teritoriji Balkana odakle dobijamo najviše poseta.

Svi zainteresovani je potrebno da pošalju svoju prijavu na [email protected], a u subject-u napišite "Prijava za JUNIOR SERIES konkurs". Jedini uslov koji DJ-evi moraju da ispune, jeste da aktiviraju (ukoliko već nemaju) svoj profil na muzičkom magazinu Clubbing.rs.

Prijava je potrebno da sadrži sledeće:

Ukoliko imate aktiviran DJ Profil:
– Ime i prezime, broj telefona i aktivan email nalog
– Link do Vašeg profila na Clubbing.rs
– Link do Vaših radova na Soundcloud-u ili Mixcloud-u

Ukoliko nemate profil:
– Ime i prezime, broj telefona i aktivan email nalog
– Link do Vašeg profila
– Biografiju DJ-a isključivo na srpskom, Engleski prednost
– Profile šaljite isključivo u .doc ili .txt formatu. Obavezno je korišćenje naših slova č, ž, š, ć, đ.
– Takođe, obavezno pošaljite 2 fotografije, formata JPG, širine ne manje od 600px
– Link do Vaših radova na Soundcloud-u ili Mixcloud-u.{/xtypo_rounded1}

Podrška SOKOJ-a serijalu "Junior series"

 

{xtypo_rounded2}Sokoj štiti prava autora muzike, autora teksta, autora aranžmana muzike i drugih nosilaca autorskih prava na muzičkim delima svih žanrova. Sokoj – Organizacija muzičkih autora Srbije osnovana je 1950.godine. Najstarija je i do nedavno jedina organizacija za kolektivno ostvarivanje zaštite autorskih muzičkih i srodnih prava u našoj zemlji.

Sokoj štiti prava autora muzike, autora teksta, autora aranžmana muzike i drugih nosilaca autorskih prava na muzičkim delima svih žanrova. Sokoj zastupa, po osnovu njihovih punomoćja, preko 9.000 domaćih autora i nosilaca autorskih prava, a na osnovu 98 bilateralnih ugovora zaključenih sa inostranim autorskim društvima više od 2.000.000 inostranih autora.

Sokoj je danas organizovan po modelu savremenih evropskih organizacija za kolektivnu zaštitu autorskih prava. Svoju delatnost Sokoj obavlja na osnovu Zakona o autorskom i srodnim pravima (Službeni glasnik RS, broj 104/09, od 16.12.2009.). Rešenjem (br. 1119/10/2, od 30.04.2010. godine) Zavoda za intelektualnu svojinu obnovljena je dozvola Sokoja za obavljanje delatnosti ostvarivanja prava autora.

Delujući u kontinuitetu više od šezdeset godina Sokoj je, kao vodeća institucija u ovoj oblasti u regionu, odigrao ogromnu ulogu u uspostavljanju i razvijanju sistema autorsko-pravne zaštite, borbi za bolji materijalni položaj domaćih muzičkih autora, zaštiti prava inostranih autora, kao i promociji nacionalnih kulturnih vrednosti.

U želji da pomogne razvoj mladih DJeva iz Srbije, organizacija muzičkih autora Srbije – Sokoj – podržala je serijal žurki "Junior series".

Više o organizaciji muzičkih autora Srbije – Sokoj možete pročitati na zvaničnom sajtu www.sokoj.rs{/xtypo_rounded2}

 

 

 

Podrška serijala "Junior series"