Home

VESTI

GLASANJE POČINJE – GetEXITed

No Comments Obaveštenja

GLASANJE POČINJE - GetEXITedPoštovani ljubitelji dobrog zvuka, obaveštavamo Vas da počinje glasanje za pristigle radove na našem konkursu.

 

Clubbing.rs muzički portal, u saradnji sa kompanijom Detel.Com d.o.o. i njihovim brendom DetelFone.rs, organizuje nagradni konkurs “Vodimo Vas na 5 Papaya festivala” .

 

U produžetku članka, možete videti i poslušati pristigle radove za prvi u nizu od festivala koji se organizuju u klubu Papaya na Pagu. Glasajte i uživajte u odličnoj muzici!

 

Mihajlo Lalić – Me-Hi-Low

 

 

 

Ilija Resetar M.O.D. – Contractions & Feelings

 

 

 

Duo MARX – Charge Up For The Weekend

 

 

 

Goran Kezić – Gregor

 

 

 

Petar Petrović – Klaus

 

 

 

 

Najzanimljiviji deo nagradnog konkursa je lociran na video blogu DZgovornica.rs koji će obuhvati, naravno, video deo konkursa.

 

Potrebno je da snimite video klip na temu "SPiči na DŽurku" gde će te na šaljiv, interesantna i šašav način da užete i izađete iz kadra. Trajanje video klipa je potrebno da bude između 5-15 sec. DZgovornica.rs će Vas nagraditi za svaki uploadovani video sa 500 dinara VoIP kredita, dok odmah upadate u nagradnu igru za osvajanje ulaznica za 5 Papaya muzičkih festivala na ostrvu Pag u Hrvatskoj gde će ove godine gostovativodeći DJevi današnjice.

 

 

 

 

GENERALNI POKROVITELJ KONKURSA

Detel.com d.o.o.

 

Kompanija Detel.com d.o.o. lider u telekomunikacijama na prostori JI Evrope, je sa svojim brendom DetelFone.rs i DZgovornica.rs pristala uključiti se u konkurs i stimulisati mladu kreativnu populaciju da se izrazi.

Detel.com d.o.o. je deo kompanije In.life d.d. iz Ljubljane (Slovenija) i bavi se pružanjem VoIP usluga na teritoriji Srbije.

In.life d.d. je proslavila 10. godina rada i ponosna je na svojih preko 120.000 korisnika.

Više informacija o kompaniji i njenim uslugama na:

www.detel.rs

www.detelfone.rs

 

 

 

TEHNIČKI SPONZOR KONKURSA

 Mobi-karta

MOBI-Karta je novi, jedinstveni servis koji omogućava kupovinu ulaznica za različite događaje slanjem SMS poruke u odgovarajućem formatu na unapred definisani kratki broj.

U zavisnosti od toga da li ste prepaid ili postpaid korisnik, ulaznice se naplaćuju sa Vašeg prepaid ili postpaid računa.

Prilikom kupovine MOBI karata plaćate i naknadu za isporuku karata. Iznos naknade zavisi od vrste događaja za koji kupujete MOBI karte i odnosi se na jedan zahtev, kojim možete da kupite jedne ili dve karte. Iznos naplaćen sa Vašeg postpaid ili prepaid računa uključuje cenu ulaznice i cenu nadoknade za isporuku karte.

Ulaznice dobijate direktno na svoj mobilni telefon kao BAR kod ili numeričku šifru u okviru SMS poruke.

Više informacija o MOBI karti možete dobiti na:

www.mobikarta.rs