Home

VESTI

GetEXITed će ugostiti DJ Gregora

No Comments Obaveštenja

GLASANJE POČINJE - GetEXITedPoštovani ljubitelji dobrog zvuka, obaveštavamo Vas da imamo prvog pobednika našeg konkursa.

 

Jutros u emisiji "Dizanje" na TV B92, naš kolega Bogdan Đakonović je proglasio pobednika konkursa za prvi festval u nizu. To je Goran Kezić a.k.a. DJ Gregor! On će imati priliku da lično upozna DJeve koji nastupaju na GetEXITed festivalu.

 

Podsećamo Vas da je ovo samo prvi u nizu konkursa koji Clubbing.rs muzički magazin, u saradnji sa kompanijom Detel.Com d.o.o. i njihovim brendom DetelFone.rs organizuje, preostala četiri uskoro kreću…

 

Najzanimljiviji deo nagradnog konkursa je lociran na video blogu DZgovornica.rs koji će obuhvati, naravno, video deo konkursa.

 

Potrebno je da snimite video klip na temu "SPiči na DŽurku" gde će te na šaljiv, interesantna i šašav način da užete i izađete iz kadra. Trajanje video klipa je potrebno da bude između 5-15 sec. DZgovornica.rs će Vas nagraditi za svaki uploadovani video sa 500 dinara VoIP kredita, dok odmah upadate u nagradnu igru za osvajanje ulaznica za 5 Papaya muzičkih festivala na ostrvu Pag u Hrvatskoj gde će ove godine gostovativodeći DJevi današnjice.

 

 

 Get  EXITed

Get EXITed

 

 

 VIŠE INFORMACIJA O Get EXITed PROJEKTU:
www.getexited.org

 

 

 

 

GENERALNI POKROVITELJ KONKURSA

Detel.com d.o.o.

 

Kompanija Detel.com d.o.o. lider u telekomunikacijama na prostori JI Evrope, je sa svojim brendom DetelFone.rs i DZgovornica.rs pristala uključiti se u konkurs i stimulisati mladu kreativnu populaciju da se izrazi.

Detel.com d.o.o. je deo kompanije In.life d.d. iz Ljubljane (Slovenija) i bavi se pružanjem VoIP usluga na teritoriji Srbije.

In.life d.d. je proslavila 10. godina rada i ponosna je na svojih preko 120.000 korisnika.

Više informacija o kompaniji i njenim uslugama na:

www.detel.rs

www.detelfone.rs

 

 

 

TEHNIČKI SPONZOR KONKURSA

 Mobi-karta

MOBI-Karta je novi, jedinstveni servis koji omogućava kupovinu ulaznica za različite događaje slanjem SMS poruke u odgovarajućem formatu na unapred definisani kratki broj.

U zavisnosti od toga da li ste prepaid ili postpaid korisnik, ulaznice se naplaćuju sa Vašeg prepaid ili postpaid računa.

Prilikom kupovine MOBI karata plaćate i naknadu za isporuku karata. Iznos naknade zavisi od vrste događaja za koji kupujete MOBI karte i odnosi se na jedan zahtev, kojim možete da kupite jedne ili dve karte. Iznos naplaćen sa Vašeg postpaid ili prepaid računa uključuje cenu ulaznice i cenu nadoknade za isporuku karte.

Ulaznice dobijate direktno na svoj mobilni telefon kao BAR kod ili numeričku šifru u okviru SMS poruke.

Više informacija o MOBI karti možete dobiti na:

www.mobikarta.rs