Home

VESTI

CLUBBING.RS slavi 9. rođendan

No Comments Obaveštenja

Muzički magazin Clubbing.rs slavi 9. rođendanPre devet godina, osnovan je muzički magazin Clubbing.rs. Tokom devet godina sazreva u veoma koristan vodič muzičkih i kulturnih dešavanja u Srbiji i regionu.  

Sa ponosom ističemo činjenicu da je Clubbing.rs zvanični medijski partner sa više od 150 muzičkih festivala u Srbiji i Evropi, a u Galeriji slika možete videti preko 25.000 fotografija i preko 600 muzičkih klipova.

 

Važan segment našeg postojanja je aktivnost na promociji novih mladih muzičkih talenata. Više od 40 izabranih je imalo priliku da se predstavi na osam žurki priređenih u njihovu čast, pod nazivom „Junior Series“ serijal.

2014. godine muzički magazin Clubbing.rs osniva svoj label pod imenom „Vibe yourself“ koji je do sada imao 2 izdanja, kroz koje su promovisani autorski radovi mladih DJ-eva.

 

 

 Muzički magazin Clubbing.rs slavi 9. rođendan

Muzički magazin Clubbing.rs slavi 9. rođendan

 

Nastavljamo dugogodišnju akciju podele besplatnih ulaznica. Do sada smo podelili preko 30.000 besplatnih ulaznica za mnoga muzička dešavanja, što nas dovodi do podatka da smo tokom našeg postojanja podelili nešto više od 9 ulaznica dnevno. Već ove nedelje nastavljamo još jačim tempom 😉

Redakciju čini preko 20 volontera koji su svoje kvalitete usmerili na oblasti koje najbolje poznaju (fotografija, programiranje, izveštaji, intervjui, video…) kako bi se svaka kategorija sajta ravnomerno razvijala.
    

Muzički magazin Clubbing.rs slavi 9. rođendan  Sa Vama u provodu od 2007. godine!
  Clubbing.rs