Home

VESTI

Clubbing.rs online rođendanska žurka

No Comments Obaveštenja

Clubbing.rs online rođendanska žurka

Muzički online magazin Clubbing.rs je na pragu svoj trećeg (3.) po redu rođendana, koji zajedno sa Vama proslavljamo u nedelju 17og oktobra.

Kako vreme leti brzo tek sad to primećujemo, ali to je samo potvrda da smo u vrhunskom društvu. Stim u vezi svojim posetiocima i prijateljima pripremamo iznenadjenje, tj. "24h Clubbing.rs online party".

 

Celokupan nedeljni online party će biti propraćen fotografijama i naravno vrhunskom muzikom.

Veliki broj domaćih DJ-eva su pozvani da pošalju svoj poslednji mix ili da urade jedan special za ovu priliku, koji će biti postavljen za free download u nedelju. Download sekcija je jedna od tri najposećenije sekcije našeg sajta.

 

Imaćete širok izbor raznoraznih zvukova koje smo za Vas pripremili.

 

Celokupan poklon koji pripremamo posetiocima, kako dolikuje, biće "umotan i začinjen" sa besplatnim ulaznicama za evente širom Srbije za predstojeći vikend.

Vodimo vas na Yardstyle 3D i 10 Years Room40 u okviru Dis-Patch festivala, zatim koncerte bendova Autopark, Vuneny, Kazna za uši i The Pharmacy , tu su i Tweak Bird,  Laura2000 i Old School Psychedelic , kao i nastupi Dina Psarasa i Aki-a, ali i nastup Azax Syndrom-a!

 

 Muzički online magazin Clubbing.rs

Free music download za celokupan nedeljni party, a besplatne karte da se preko vikenda isključite na zaista pravi način i odmorite od naporne radne nedelje.

Ispred celokupne redakcije muzičkog magazina Clubbing.rs, unapred se zahvaljujemo na Vašoj podršci  i očekujemo Vas na sajtu u nedelju.

Hvala Vam što nas posećujete,

 

 

Redakcija muzičkog magazina,
Muzički online magazin Clubbing.rs