Home

VESTI

Clubbing.ba konkurs: Budi jedan od nas!

No Comments Obaveštenja

Clubbing.ba konkurs: Budi jedan od nas! Kao što je mnogima od Vas već poznato, urbani muzički magazin Clubbing.rs se širi na Bosnu i Hercegovinu sa projektom Clubbing.ba .

 

U nastavku u potpunosti prenosimo saopštenje kolega, pa se nadamo dobro odzivu kako muzičara i klubova, tako i kulturnih institucija iz BiH.

 

Muzički internet magazin Clubbing.ba (www.clubbing.ba) objavljuje konkurs za volontere i članove svoje nove redakcije.

Ideja je da kreiramo muzički magazin koji će sve ujediniti. Muzički magazin koji će u najboljem svjetlu predstaviti mlade i kreativne ljude iz svijeta muzike i urbane kulture BiH.

Bavićemo se promocijom elektronske muzike i noćnog života BiH, neafirmisanih DJ-eva, VJ-eva i bendova, muzičkih festivala, sa osvrtom na urbanu kulturu i film.

 
 

Clubbing.ba konkurs: Budi jedan od nas!
 
 
Ukoliko,
– pratiš muzičku scenu BiH i regiona,
– želiš da se afirmišeš kao muzičar ili novinar,
– želiš da učestvuješ u razvoju web projekta,
– želiš da stekneš nova prijateljstva iz zemlje i regiona,

…onda je tvoje mjesto u našem timu.

Tvoj angažman zavisiće isključivo od dogovora i vremena koje odlučiš da posvetiš radu na projektu.

Sve pozicije u redakcji Muzičkog internet magazina Clubbing.ba zasnivaju se na volontiranju i dobroj volji članova redakcije, tj. nisu plaćene.

Ukoliko želiš da se usavršiš ili afirmišeš u svetu muzike, interneta i komunikacija, pošalji nam CV na mail [email protected] i napiši nam svoja interesovanja i očekivanja.

{xtypo_rounded1}CLUBBING.RS

Muzički magazin Clubbing.ba počinje sa radom do kraja kalendarske 2011. godine. Osnovni cilj magazina je informisanje posjetilaca iz oblasti muzike, noćnog života BiH i regiona.

Clubbing.ba će pratiti domaću i svjetsku muzičku scenu, festivale i ostala značajna dešavanja iz kulture i umjetnosti. Pored pomenutog, pratićemo urbana dešavanja i film.

Ekipu redakcije čine mladi entuzijasti – volonteri iz svijeta muzike, interneta i komunikacija.

Muzički magazin Clubbing.ba je neprofitni projekat koji se finansira donacijama i prodajom web oglasnog prostora. Osnov funkcionisanja redakcije čini entuzijazam, odgovornost i dobra namjera njenih članova.{/xtypo_rounded1}

Vibe yourself
Redakcija urbanog muzičkog magazina
[email protected]
www.clubbing.ba