Home

VESTI

Često postavljana pitanja (FAQ) 2011

No Comments Obaveštenja

 

 

 

VODIMO VAS PAPAYA FESTIVALE 2011

KREATIVNI KONKURS:"KO KAŽE DA SE KREATIVNOST NE ISPLATI?"

 

 

 

FAQ – ČESTO POSTAVLJANJA PITANJA!

 

 

KAKO DA UČESTVUJEM?
Potrebno je da izaberete kategoriju i oblast koja vas privlači i u kojoj možete najbolje da se iskažete. Uzmete fotoaparat, kameru ill miksetu i krenete!

GDE POSLATI RADOVE?
Svaki festival ima svoj naziv, stoga su i drugačiji mailovi na koje ćete se prijavljivati.

Video fajlove direktno uploadujete na vaš Youtube.com ili Vimeo.com nalog! Klipovi imaju svoju temu. “Spremi se za žurku”. Na šaljiv, zanimljiv i šašav način nam pokažite kako vi idete na party. Potrebno je da udjete u kadar, i izadjete iz njega, na “drugačiji” način. Da li je do odela, ili načina ulaska i izlaska iz kadra, to je do Vas.

 

Audio radove je potrebno direktno da podignete na SoundCloud.com nalog i prosledite na link do istog.

 

 

OD KADA MOGU DA ŠALJEM RADOVE?
Prijavljivanje na sve festival kreće od nedelje 05.06.2011. u podne, dok se za svaki festival zna do kada možete slati radove, kako bi se ostavilo što više vreemna da za njih glasate. Više detaljnijih informacija u nedelju!

 

 

GDE SE NALAZI PAPAYA?
Klub Papaya se nalazi na ostrvu Pag, u Hrvatskoj. Plaža na kojoj se nalazi se zove Zrće i predstavlja pravi raj za klabere i zaljubljenike u festivale. Skoro su nezvanično proglašeni za “Balkansku Ibizu”, što će po najavama iz kluba definitivo opravdati!

KO ODLUČIJE O POBEDNIKU?
Za svaki konkurs će biti kreirano javno glasanje posetilaca, a konačnu ocenu daje žiri koji je sastavljen od urednika Clubbing.rs portala, profesionalnih muzičara i dizajnera.

PIŠE DA MOGU DA UPOZNAM DJ-EVE? O ČEMU SE RADI?
Da. To je jedan od poklona za najkreativnije učesnike, gde će najbolji u svim oblastima, imati mogućnost i priiku da se upoznaju sa zvezdama festivala i mnogim drugim svetski poznatim muzičarima.

POMINJU SE “USLOVI KORIŠĆENJA”?
Obavezno ih pročitajte, veoma su bitni. To su pravila učestvovanja i razlilukuju se od konkursa do konkursa.

KOJE SU NAGRADE? ULAZNICE? PUT? SMEŠTAJ?
Delimo Vam ulaznice za nekoliko festivala. A za najbolje VIP ulaz i Greet&Meet upoznavanje sa vodećim DJevima današnjice. Smeštaj za sada nismo u mogućnosti nuditi, ali ćemo za par dana izbaciti razne korisne adrese i telefone koje se tiču smeštaja na Pagu.