Home

VESTI

11. godina sajta Clubbing.rs! #vibeyouself

No Comments Obaveštenja

Pre 11.  godina, osnovan je muzički magazin Clubbing.rs.

Tokom više od decenije rada sazreli smo u veoma koristan vodič muzičkih i kulturnih dešavanja u Srbiji i regionu. Hvala vam na podrđci koju nam svakodnevno pružate! 

Zvanični medijski partner sa više od 170 muzičkih festivala u svetu.

Ponosni smo na činjenicu da smo zvanični medijski partneri sa više od 170 muzičkih festivala u zemlji i svetu, kao i sa preko 300 koncerata i pojedinačnih nastupa svetskih DJ-eva. Arhiva multimedijalnog sadržaja se sastoji od preko 40.000 fotografija i 500 muzičkih video klipova.

Ove godine možemo da se pohvalimo da posle medijskih saradnji u Srbiji i Evropi, bili smo prvi put akreditovani kao medijska podrška u Americi i Africi!

Preko 45.000 fotografija u Galeriji slika

Galeriji slika možete videti preko 45.000 fotografija i preko 600 muzičkih klipova.

Važan segment našeg postojanja je aktivnost na promociji novih mladih muzičkih talenata. Više od 40 izabranih DJ-eva je imalo priliku da se predstavi na žurkama priređenih u njihovu čast, pod nazivom „Junior Series“ serijal.

Preko 33.000 preuzimanja naših izdanja

2014. godine muzički magazin Clubbing.rs osniva svoj e-label pod imenom VIBE YOURSELF koji je do sada imao 2 izdanja koji su zabeležili više od 33.000 preuzimanja, a kroz koje su promovisani autorski radovi mladih DJ-eva.

Podeljeno preko 38.000 besplatnih ulaznica

Akcija podele besplatnih ulaznica, koja je sastavni deo projekta od nastanka, nastaviće svoj razvojni put. Do sada smo podelili preko 35.000 besplatnih ulaznica za mnoga muzička dešavanja, što nas dovodi do podatka da smo svakog dana našeg postojanja besplatno podelili više od 8,65 ulaznica.

Našu redakciju čini više od 20 kolega.

Najvažniji segment Clubbing projekta jesu ljudi koji ga čine i bez kojih projekat ne bi ovako dugo opstao. Postani i ti jedan od nas već danas, pridruži se odmah.

 

 

Tags: , , , , , ,