Home

VESTI

Vodimo vas u KC Grad za Novu 2014.

No Comments Nova godina

Vodimo vas u KC Grad za Novu 2014.Ewox & Tamarinsky nastupaju zajedno od početka 2013. godine. Za nepunih godinu dana uspeli su da osvoje skoro sve beogradske plesne podijume i od svake svoje žurke naprave pravu novogodišnju atmosferu.
 
Ukoliko vam je plan da Novu godinu provedete uz kvalitetan zvuk najaktuelnije elektronske muzike i ambijent u kome vlada SAMO LJUBAV, onda je 31/12/13 KC GRAD pravo mesto za vas!

 

Cena karte: 300 rsd pretprodaja, 400 na ulazu.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na Doček Nove godine u KC GRAD-u.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – KC GRAD".

Rok za slanje mailova je do 13h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

 

 Ewox i Tamarinsky u KC Gradu za Doek 2014.

Ewox i Tamarinsky u KC Gradu za Doek 2014.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}