Home

VESTI

Vodimo vas na Stargate 11, Kolos

No Comments Nova godina

Stargate 11, Kolos Tradicionalni, već jedanaestu godinu zaredom, Stargate doček Nove godine ove godine biće još veći jer će biti održan na brodu Kolos.

Očekuju vas tri izraelske zvezde: Astrix, Switch i Eyal Yankowich, uz podršku deset domaćih disk džokeja, ali i goste iznenađenja.

 

Nakon zabave na istom mestu će se održati i dobro poznati afterparty, od 6 sati ujutru.

Satnica događaja:
21:30 DJ Sivi / Goasapiens, Serbia
00:00 DJ EYAL Yankovich / HomMega rec., Israel
02:00 ASTRIX Live + DJ Set / Hommega rec., Israel
04:00 SWITCH Live + DJ Set / Phonokol rec., Israel
05:30 DJ Aquapipe / Goasapiens, Serbia
07:00 Special Surprise DJ Guest
08:00 Freaked Frequency / Utopia rec., Serbia
09:30 SoundControl / BioMechanix rec., Serbia
11:00 DJ Paja / Monolit, Serbia

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NY Stargate 11, Kolos".

Rok za slanje mailova je do 28. decembra do 20h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom i SMS porukom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Official Star Gate Afterhour Party starts @ 06:00

 

Ulaznice:
CARD SERVIS (xBilet Servis) – Trg Republike 5; detaljnije na www.cs.rs
EVENTIM – prodajna mesta Eventim-a u Beogradu i širom Srbije
Eventim info line: 065.675.0009 .::. detaljnije na www.eventim.rs
GIGSTIX (Novi Sad) – Kralja Aleksandra 12, Pariski magazin – suteren
Gigstix info line: 021.472.48.16 .::. detaljnije na www.gigstix.com
Pretprodajna cena (party + afterparty): 1900 dinara

 

 

 Stargate 11, Kolos

Stargate 11, Kolos

Izraelski ASTRIX, odnosno Avi Shmailov je jedna od najpoznatijih DJ i producentskih zvezda psy trance scene. Debi albumom „Eye to eye“ (Hommega production-2002) obeležio je dolazak na trance scenu i istovremeno se uputio na globalnu turneju i nastupe na najvećim žurkama i internacionalnim festivalima, oduševljavajući publiku svojim jedinstvenim stilom i zvukom.

Avi je imao prilike da radi remikse sa imenima kao što su GMS i Infected Mushroom. Krajem 2004. godine izdao je svoj drugi album „Artcore“ i prodao ga u fenomenalnih 20 000 kopija. Zatim slede „Future Music“ (2007) i „Red Means Distortion“ (2010), na kojima se u svom maniru trudi da iskombije psy trance elemente sa klubskim trance-om, miksujući istovremeno futuristički stil sa nekim već prepoznatljivim notama, skrećući time pažnju mnogobrojnim ljubiteljima svih vrsta trance-a.

 

 

 Stargate 11, Kolos

Stargate 11, Kolos

 

EYAL Yankovich, glava produkcijske kuće HOMmega, slobodno se može smatrati vodećom silom izraelskog psihodeličnog transa. Od osnivanja ovog lejbla (septembra ’97. godine) do danas izdavač je mnogih uspešnih trens albuma (Astrix, Cosma, PsySex, Sub6, Yahel…) i kompilacija (ISRAliens, Full On,…). Njegovi DJ setovi su pod jakim uticajem lejbla iza kojeg stoji.

SWITCH (Irad Brant) 2006. izdaje svoj prvi album "Hard Drive" za japanski Sigma rec., 2007-me potpisuje za Vision Quest i 2008-me izdaje svoj drugi album "Ravers Only!", iste godine prelazi u Phonokol rec., i 2009-te izdaje svoj treći album "I want more".

Sarađuje i nastupa širom sveta sa imenima poput: Eskimo, Dynamic, Melicia, Ultravoice, Bizarre Contact, Vibe Tribe, Cycle Sphere, PainKiller, CPU, Black and White…

VIP Area info + rezervacije:
060.640.39.53 & 060.310.47.74

 

 

 {xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}