Home

VESTI

Vodimo vas na RE:EDIT reprizu

No Comments Nova godina

Vodimo vas na RE:EDIT reprizuRepriza dočeka nove 2012. godine uz Edit:Tehno ekipu i goste u ultimativnom prostoru kluba Underworld – Nedelja 1.januar 2012.

Nakon tradicionalnog TEHNO repriziranja u klubu AKADEMIJA, praktikovanje ovog rituala nastavlja se sa ekipama Concret DJz, Tech A Tech DJz, tu su još Bojan Vukmirović, Davor Petrović, DJ Mita, DJ Luka i mnogi drugi.

 

Nastupaju:

CONCRETE DJz (ARMATURA RECORDS)
TECH A TECH DJZ
BOJAN VUKMIROVIĆ B2B DAVOR PETROVIĆ

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"RE:EDIT | REpriza".

Rok za slanje mailova je do 14h danas, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Početak 22:00h || Cena Karte: do 00:00h 250din posle 00:00h 300din 

 

 

 TECHATECHDJZ
TECHATECHDJZ

 

 

CONCRETEDJZ
CONCRETEDJZ

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}