Home

VESTI

Vodimo vas na Plastic New Year 2013

No Comments Nova godina

Plastic New Year 2013Došlo je i vreme da se razmišlja o novogodišnjim praznicima, a već tradicionalno znate da vam klub Plastic/Mint sprema najbolji provod!

Sticajem kalendarskih okolnosti, ove godine imaćemo ciklus 11 DANA NOVE GODINE, koji će početi već poslednjim izdanjem Belgrade Buzzin' u 2012. u sredu, 26. decembra. Sve će kulminirati dočekom 2013. i reprizom, a detalji su…

 

Cena karte: 1.700 dinara. U CENU SU URAČUNATI: Ulaz u oba kluba i besplatan ulazak na reprizu 1. januara; preko 10 rezident DJ-eva koji će se smenjivati; kuponi za tri pića i celonoćni ketering s obaveznim doručkom u 06h; Svim gostima je obezbeđen i šampanjac u ponoć, kao i razni pokloni od naših partnera i samog kluba!

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – PLASTIC NEW YEAR 2013".

Rok za slanje mailova je subota 29.12.2012. godine do 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Naravno, znate da je bolje ići na žurku u dva kluba, zato vam i Plastik i Mint obe večeri spremaju poseban program! Nastupaće Ike, Prema, Me-High-Low, Mirko&Meex, MKDSL, Sale Groovyman i Sale Funkin' Blue, Goran Zmix KOVACHević, Boža Podunavac, Akash Bhat + gosti iznenađenja!

 

 

 Plastic New Year 2013

Plastic New Year 2013
 

Za reprizu će se u Plastiku ponovo smenjivati svi rezidenti, dok vas u Mintu čeka RETROTRONIK veče! Vraćamo se korenima klabinga uz vinile i gramofone! Domaćini: Goran Zmix KOVACHević + MKDSL + Boža Podunavac, DJ Slavka, Rade Banyan i Mark Wee!

Karte možete kupiti svakog dana u klubu od 16 do 20h. Naravno, postoji i mogućnost rezervacije stolova – obavezno okrenite 064/640-3956, znate da će mesta brzo otići!

Rezervacije (po stolu):
– barski sto (35e) – dobija se mala fregata (vodka 0,5l + 4 Red Bulla)
– malo visoko sedenje (50e) – dobija se flaša
– veliko visoko sedenje (100e) – dobija se fregata (flaša + 6 Red Bullova) + flaša šampanjca
– separe (150e) – dobija se fregata + Moet

Dođite da ispratite još jednu godinu i krenete u nove pobede u vašem omiljenom klubu!

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}