Home

VESTI

Vodimo vas na “NYE Bastion 2013” event

No Comments Nova godina

New Year's Eve - BASTION 2013U klubu Jelisavetin Bastion u Novom Sadu nas očekuju dva odlična eventa za Novu godinu i reprizu.

Očekuje nas savršena muzička ekipa za doček: Lea Dobričić, Battric & Mivu i Željka Kašiković, dok za reprizu vas dočekuju Tijana Kabić, Gemini DJ's i Joma Maja.

 

Cene ulaznica su prihvatljive i kreću se od 700 dinara za doček, 400 dinara za reprizu.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – BASTION".

Rok za slanje mailova je subota 29.12.2012. godine do 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

LINE UP – 31.12.2012
LEA DOBRICIC / Bgd
BATTRIC & MIVU / KM
ZELJKA KASIKOVIC / Bgd
entry: 700 rsd

 

 

LINE UP – 01.01.2013
TIJANA KABIC / N.sad
GEMINI DJ's / N.sad
JOMA MAJA / Banja Luka
entry: 400 rsd

 

 

 

 New Year's Eve - BASTION 2013


 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}