Home

VESTI

Vodimo vas na “NY 031 Hours Party” u Užicu!

No Comments Nova godina

Vodimo vas na "NY 031 Hours Party" u Užicu! Organizacija 031 Republic reprizira prošlogodišnji doček Nove godine u Pub-u u Užicu (Vojvode Demira br. 1).

Pored 031 Republic DJ team-a (Ivan Radojević & Luka Vuković) za mix pultom će se naći i Ivan Pečeničić , Junior i Future Noize a kao specijalni gosti iz Beograda dolaze nam Vid Marjanović , Simon Roge, Float.

 

Ko je bio na prošlogodišnjem party-u zna da ne treba da ga propusti i ove (NOVE) godine, a ko nije, preporučujemo da ne napravi istu grešku dva puta, jer nas očekuje 31 sat odlične muzike za ples.

 

Cena karata za 31. decembar, 200 dinara, a za 1. januar 100 dinara.

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – 031 REPUBLIC".

Rok za slanje mailova je subota 29.12.2012. godine do 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

031 Republic je organizacija okupljena oko ideje održavanja i unapređenja muzičke i klupske scene grada Užica i okoline. Sastavljena je od mladih ljudi koje povezuje zajednička vizija postavljanja Užica na mapu velikih muzičkih dešavanja u čitavom regionu (a i šire), programom koji će moći da parira savremenim muzičkim tendencijama po svojoj originalnosti i svežini.
 

 

 "031 Republic" electronic music organization

"031 Republic" electronic music organization 

 

 

Namera je da 031 Republic postane brend poput bilo kog od velikih muzičkih festivala koji okuplja goste sa raznih strana, i da serijom samoodrživih komercijalnih događaja kroz koje će se predstaviti najveća imena u svetu elektronske muzike, ali isto tako i domaća podrška (koju ova organizacija ima nameru da podrži i promoviše kroz svoj rad), privuče pažnju kao program koji se očekuje sa nestrpljenjem i kvalitet na koji treba računati kada se uzme u obzir čitava klupska scena regiona.

A zajedno sa savremenim muzičkim izrazom, 031 republic takođe ima nameru da promoviše i druge (prateće) tendencije savremenih elektronskih izraza (vizualne i scenografske umetnosti i dr.), tako da čitava misija ima i edukativni karakter u odnosu na publiku, ali i konkurentnu stranu i izazov stereotipnim i jednoličnim događajima koji su utemeljeni u lokalnoj sceni kao kulturna ponuda.

 

 

 031 Republic DJ team Luka Vuković & Ivan Radojević

031 Republic DJ team Luka Vuković & Ivan Radojević 

 

 

Prostije rečeno, 031 Republic ima misiju osavremenjivanja čitave kulturne scene i ponude nečeg po čemu grad Užice neće zaostajati za velikim svetskim gradovima ili festivalskim centrima.

 

U ovoj nameri, organizacija 031 Republic želi da promoviše i demonstrira kvalitet na svakoj pojedinosti svog rada, pa u cilju dobrog poslovanja je otvorena za saradnju i partnerstvo sa svim raspoloženim klijentima, od velikih svetskih brendova do lokalnih medijskih kuća.

A pored samoodrživosti i dobrog poslovanja, 031 Republic želi i da zadrži dobru praksu humanitarne prirode svoje misije (započetu sa prva dva događaja), tako da pored svih ostalih ciljeva koje čine misiju ove organizacije, humanitarni karakter je nešto što će uvek biti jedan od činilaca svakog poduhvata.

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}