Home

VESTI

Vodimo vas na “Mystic Stylez” doček u KC Grad-u

No Comments Nova godina

Vodimo vas na "Mystic Stylez" doček u KC Grad-uMystic Stylez je kolektiv posvećen promociji aktuelnih i svežih pravaca u elektronskoj muzici.

Održavaju svoje klupsko veče i Beograd je u njihovoj organizaciji imao prilike da vidi i čuje izvođače kao što su DJ Rashad i DJ Spinn, kao i živu legendu Čikaga, Traxman-a, a tokom Share konferencije Kingdom, Total Freedom i Nguzunguzu. Ovaj put udružuju se sa etiketom Crystal Culture iz Londona 31. Decembra u klubu KC Grad.

 

Crystal Culture je novi label, čiji su osnivači Pedro123 i Bobby iz "Get Some UK". Sa samo 18 godina Pedro123 je vec ostavio utisak na UK bass sceni, sa gostujućim miksevima na Rinse FM i BBC 1Xtra i podrškom Roska, Brackles, Cameo, Africa Hitech itd.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – MYSTIC STYLEZ".

Rok za slanje mailova je subota 29.12.2012. godine do 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Crystal Culture će predstaviti najbolji londonski bass i house sa povremenim prelazima na footwork, garage i grime.

Na ovoj žurci Mystic Stylez predstavljaju Jackie Dagger, Feloneezy i Thinker, a specijalni gost biće i prijatelj Kepikei, sa labela Sonic District iz Slovačke.

 
 

Mystic Stylez meets Crystal Culture

Mystic Stylez meets Crystal Culture

 

 

 31/12/12, 22:00h
Kulturni centar GRAD

Braće Krsmanović 4, Beograd

◖MYSTIC STYLEZ MEETS CRYSTAL CULTURE NEW YEARS EVE◗

LINE UP
●Pedro 123 (CRYSTAL CULTURE/GET SOME/B.YRSLF) London – UK
●Jackie Dagger
●Feloneezy
●Thinker

SPECIAL GUEST :
●Kepikei (SONIC DISTRICT/Top Billin/MidnightDubs) Bratislava – Slovakia

START 22H
PRE PONOCI 300RSD
POSLE PONOCI 400RSD

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}