Home

VESTI

Vodimo vas na Misker Nova 2012

No Comments Nova godina

Vodimo vas na Misker Nova 2012Najveći regionalni festival kreativnosti Mikser u novogodišnjoj noći otvoriće vrata novog centra za razvoj dizajna i inovativnosti u adaptiranom industrijskom postrojenju firme Čelik u Savamali, istorijskom centru Beograda, u Karađorđevoj 46!

Zamišljen kao budući centar Mikser festivala koji će se krajem maja odvijati na preko stotinu lokacija na područiju Savamale, novootvoreni Mikser House će i preko godine biti nezaobilazna adresa na kulturnoj mapi grada.

 

Zvezde velike Mikser Nova žurke biće DJ Matt Didemus iz popularnog kanadskog pop dua Junior Boys, kalifornijski DJ Daniel Wang i beogradski elektro-pop bend Svi na pod!

 
Domaću podršku za DJ pultom od 22 do 6 časova ujutro pružiće Vlada Janjić, Gordan Paunović, Brka i Tijana Todorović. Rane ulaznice za 200 najbržih od jutros se prodaju po ceni od 1390 dinara u Bilet centru na Trgu republike i prodajnim mrežama „Card servisa“ i „Eventima“, te putem njihovih sajtova www.Tickets.rs i www.Eventim.rs. Kapacitet je predviđen za preko hiljadu posetilaca, ali u prodaji biće samo 700 ulaznica i njihove sledeće cene biće 1690 i 1990 dinara. 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"MIKSER NOVA".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Junior Boys iza sebe imaju četiri studijska albuma za čuvenu etiketu „Domino Records“ (Arctic Monkeys, Franz Ferdinand…) i dva miks albuma od kojih je veoma uspešan njihov „Body Language Six“ za prestižnu berlinsku etiketu „Get Physical“.

 

Njihov album „It's All True“, objavljen u junu ove godine još uvek osvaja fanove sa singlovima „Banana Riple“ i upravo objavljenom „You'll Improve Me“ uz remiks koji je uradio producent i njihov dugogodišnjeg saradnik Dan Snaith poznatiji kao Caribou.

 

 Daniel Wang / Matt Didemus / Bojana Svi na Pod!

Daniel Wang / Matt Didemus / Bojana Svi na Pod!

 

 

Za „Mikser Novu“ Matt Didemus sprema dvočasovni set prepun savremenog elektronskog zvuka i još neobjavljenih singlica iz 2012. godine, uz retro stilove kao što su italo-disko, čikaški haus ili prvi talas tehno scene iz Detroita.

 

Daniel Wang je već prepoznatljivo ime u beogradskom klabingu, a njegova izdanja se neprekidno vrte poslednjih nekoliko godina na ovdašnjoj sceni. Svojim diskoidnim elektro singlicama najviše je proslavio etiketu „Ghostly International“ koja je danas sinonim za modenu plesnu muziku.

Njegov album „Idealism“ iz 2001. doživeo je i svoje reizdanje 2005. godine i sadrži neke od njegovih najboljih numera. Njegov euforični dvočasovni elektro-disko set obeležiće ulazak u novu, 2012. godinu!

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}