Home

VESTI

Vodimo vas na HNS event za Doček 2014. u Novom Sadu

No Comments Nova godina

Velika novogodišnja žurka u Studiju M u Novom Sadu!Velika novogodišnja žurka održaće se 31. decembra u centru Novog Sada, u Studiju M, na jednoj od najatraktivnijih, a najmanje iskorišćenih koncertnih lokacija, na samo dva minuta peške od Miletića, na sekund od Dunavskog parka, sa pogledom na novogodišnji vatromet.

   

Dva nivoa, lajv i elektronska bina i 16 izvođača zbog kojih bi u svakom momentu modifikovao svoj kalendar i sve planove bacio u vodu. Dobro zvuči?

 

Zvezde večeri će svakako biti zvezde izdavačke kuće Soma, produkcijski i DJ dvojac iz Glazgova, Silicone Soul, dokazani gospodari andergraund haus i tehno scene. Na elektronskoj Heineken bini pridružiće im se techno megamaster, Vladimir Aćić, trenutno najtraženija techno i minimal performerka s ovih prostora i rezident klubova na Ibici, Lea Dobričić, ali i tata deep house estetike i član legendarnog sastava Noise Destruction, Fakir. Na elektronskoj Heineken bini namenjenoj posvećenim klaberima nastupiće i heroji domaće klupske scene, Klaus, Doo, Dee Face, Damir Zekiri i Otto Von Disko.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na Doček Nove godine u Studiju M u Novom Sadu.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – HNS/NYE EVENT NOVI SAD".

Rok za slanje mailova je do 13h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Atraktivni prostor Studija M će na još jednom nivou, lajv Amstel bini, ugostiti densflor atrakcije beogradski sastav Zemlju gruva i zagrebačku Lollobridgidu, čija frontmenka Ida pravac sa novogodišnje žurke ide na trudničko bolovanje, te se ovo ne sme propustiti! Zagrevanje za ovu pop eksploziju napraviće Flip, Rasheed, Yeah Left, Banda Panda i X-Coast, novi projekat Cell D-ja aka Roy Fokkera.

Ekipa sa Trga neće znati šta ih je zadesilo kada 31. decembra ka Studiju M krene da navire armija rejvera spremnih za najvažniji novogodišnji muzički događaj u Novom Sadu. U samom srcu grada, u jednom od najopremljenijih i najprofesionalnijih muzičkih objekata na prostoru bivše SFRJ, Studiju M, koji se nalazi na adresi Ignjata Pavlasa 3, pored teniskih terena, sprema se novogodišnji provod koji smo dugo priželjkivali. Samo za to veče Studio M postaće stakleni paviljon dobre muzike!

 

 

 Velika novogodišnja žurka u Studiju M u Novom Sadu!

Velika novogodišnja žurka u Studiju M u Novom Sadu!

 

 

Vrlo ograničen broj promo ulaznica naći će se u prodaji već 2. decembra po ceni od 590 din na Gigstix prodajnim mestima, kao i online, na sajtu www.gigstix.com. Pretprodajna cena ulaznica iznosiće 990 din, dok će cena ulaznica na dan događaja, ukoliko ih 31. decembra još uvek bude bilo u prodaji, biti 1490 din. Kapacitet žurke je samo 1000 ljudi.

Cene pića na dočeku neće se razlikovati od cena pića na ostalim događajima u Happynovisad organizaciji. Glamurozan autfit obavezan, nasmejani ljudi dobrodošli! Pridružite se!

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}