Home

VESTI

Vodimo vas na doček u Disco Bar Mladost i Ludost Bar ;) Uživajte!

No Comments Nova godina

Mladost & Ludost: Uz tri žurke u novu 2013. godinuZa doček Nove 2013. godine veoma veselo će biti u bratskim barovima iz Savamale, Mladosti i Ludosti, gde će se organizovati tri žurke i jedan after party.

Disko bar Mladost će za doček Nove Godine imati dva stejdža. U “podrumu” će nastupiti domaći kralj dip hausa Dušan Kačarević, dok će na gornjem nivou za DJ pultom biti Discoshljaker i Ales.

 

Afterparty će trajati od 6 ujutru do podne, a za muzičku podlogu će biti zadužen Peca.

U bratskoj Ludosti svoje novogodišnje setove, i to sa vinila, će predstaviti Pekki Direkki i Cojke. Ulaz u Mladost je 1.000, a u Ludost 2.000 dinara.

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA GODINA – MLADOST" ili "NOVA GODINA – LUDOST".

Rok za slanje mailova je subota 29.12.2012. godine do 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

 

 Dušan Kačarević u "Mladosti" za NYE

Dušan Kačarević u "Mladosti" za NYE

 

 

 

 

Mladost & Ludost: Uz tri žurke u novu 2013. godinu

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}