Home

VESTI

U KC Drugstore-u: Bend Ljubavnici, NYE 2014 Mystic Stylez X Crystal Culture

No Comments Nova godina

U KC Drugstore-u: Bend Ljubavnici, NYE 2014 Mystic Stylez X Crystal CultureKC Drugstore zatvara klupsku i koncertnu sezonu 2013. godine selekcijom najboljih među najboljima sa domaće i strane underground muzičke scene.

    

Poslednji petak u godini proslavljamo tradicionalnim prednovogodišnjim IDEMO NA MARS rejvom uz live nastup Frau Casio (solo projekat pevačice Lollobrigida  Ide Prešter) i didžejeve MIDNIGHT COWBOYS, MKDSL & DJ FLIP. Poslednja subota u 2013. rezervisana je za veliku žurku organizacije Kišobran koja uz program na dva stejdža obeležava svoj peti rođendan.
 

Dugo iščekivani koncert benda LJUBAVNICI kojim promovišu novi singl “Ruke plave” u nedelju 29.12. zatvoriće ovogodišnju koncertnu sezonu KC Drugstore-a.

 

I najzad, 31. decembra predstavljamo najveću i najbolju žurku do sada iz showcase-a organizacija Mystic Stylez iz Beograda i Crystal Culture iz Londona: MYSTIC STYLEZ X CRYSTAL CULTURE NYE 2014: LONDON TAKEOVER sa gostima Blackwax, Pedro 123, Chesslo Junior i Elsewhere uz domaću podršku Tijana T, Jackie Dagger, Stevie Whisper, Feloneezy i Thinker.

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

29/12/2013: KONCERT BENDA LJUBAVNICI:
 
Ljubavnici u Dragstoru. Polimorfna seksualnost, zvuk i stil umetnika koji čine da vidimo muziku u potocima boje koji će zapljusnuti naše uši kao u snu iz koga ne uspevamo da se probudimo.

Promocijom novog singla "RUKE PLAVE", LJUBAVNICI zatvaraju ovogodišnju koncertnu sezonu KC DRUGSTORE-a. Novi singl za koji osećamo da smo ga već čuli, u isparenju vremena koje smo izgubili negde usput. Voljno podsećanje na ono što se još nije desilo, Ljubavnici kakve smo imali i distanca koju ćemo snažno želeti da pređemo. Zatvaranje jednog poglavlja je uvek početak novog. Iskorak. Odjava.

DJ podrska O.Mašić. Cena karte 300 RSD.

www.facebook.com/events/1439820832896918

 

 

 U KC Drugstore-u: Bend Ljubavnici, NYE 2014 Mystic Stylez X Crystal Culture

U KC Drugstore-u: Bend Ljubavnici, NYE 2014 Mystic Stylez X Crystal Culture

 

 

31/12/2013: MYSTIC STYLEZ X CRYSTAL CULTURE NYE 2014: LONDON TAKEOVER

Beogradski Mystic Stylez i londonski Crystal Culture 31. decembra u KC Drugstore-u organizuju najveću, verovatno i najbolju žurku do sada. Ovo je prvi showcase svih aktuelnih stilova londonske klupske undergound scene u Beogradu na kojem će nastupiti četiri producenta čija muzika trenutno kruži setovima vaših omiljenih didžejeva.

Blackwax, Pedro 123, Chesslo Junior i Elsewhere su deo novog britanskog talasa koja spaja house, grime i srodne UK bass trendove u sveži hibrdini dancefloor zvuk. Nebrojeno mnogo mikseva za najrelevantnije stanice poput BBC Radio 1, Rinse FM-a ili Blackwax show koji se emituje na radiju NTS će vas najbolje pripremiti za ono što vas očekuje u KC Drugstore-u a podršku muzici ovih izvođača već su dali Machinedrum, Eclair Fifi, DJ Spinn, Mista Jam i mnogi drugi.

Zvuk mutiranog hip hop-a koji producira Chesslo Junior, Pedrov house i klasični garage zvuk i perkusivni Elsewhere i Blackwax garantuju dinamičnu zabavu. Jackie Dagger i Feloneezy će vas u back to back setu provesti kroz najveće hitove sa Mystic Stylez žurki, Tijana T će vas dobro oznojiti prepoznatljivim house setom, a veče će, sada već tradicionalno, zatvoriti  Thinker i Stevie Whisper uz zvuke najčistokrvnijeg tehna.

Karte se u pretprodaji mogu naći u Bivšem baru (Kosovska 32) po ceni od 500, dok će cena na vratima biti 700 dinara. www.facebook.com/events/209333279254035

Guests:
Blackwax (NTS, Tube 10 / London, UK) www.soundcloud.com/theblackwax
Chesslo Junior (Crystal Culture, Wot Not / London UK) www.soundcloud.com/chesslojunior
Pedro 123 (Crystal Culture / London UK) www.soundcloud.com/iampedro123
Elsewhere (Liminal Sounds / London UK) www.soundcloud.com/liminalsoundsmusic

Crew:
Tijana T www.soundcloud.com/tijanat
Jackie Dagger www.soundcloud.com/jackiedagger
Stevie Whisper www.soundcloud.com/steviewhisper
Feloneezy www.soundcloud.com/felonyflats
Thinker www.soundcloud.com/thinker

Organizacija: CRYSTAL CULTURE (UK) x MYSTIC STYLEZ (RS)

Više informacija o svim događajima u KC Drugstore na:
www.facebook.com/drugstore.beograd
www.twitter.com/kc_drugstore
www.instagram.com/kc_drugstore