Home

VESTI

“Samo komercijala”, NYE Tube

No Comments Nova godina

Nova   godina 2011: The TubeKlub Tube priprema novogodišnju čaroliju pod sloganom “Samo Komercijala” gde će poslednje večeri u 2010. godini muziku puštati Peppe & Oysha uz pratnju Niko na perkusijama.

Prve minute Nove Godine klaberi će dočekati uz najveće najveće house klasike sa po kojim hitom iz 80ih, ali i uz pop himne novog veka idealno upakovane za disko podijum.

 

Cena karte u pretprodaji je 1000 dinara, u tu cenu je uključen welcome drink koktel sa kanapeima.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"SAMO KOMERCIJALA, NYE TUBE"

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

 

Na ulazu karte će biti 1500 dinara, a posle 2:30 sata posle ponoći ulaz u klub će se plaćati 500 dinara.

Info: 064 5082272
Rezervacije: 064 1121051 

 

 

Nova    godina 2011: The Tube

Nova godina 2011: The Tube

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}